Junior-systemspesialister med peiling på ServiceNow?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På jakt etter en mulighet til å videreutvikle egne tekniske ferdigheter? Har du kjennskap til ServiceNow og et ønske om å være prosjektleder for implementeringsfasen av dette systemet? Høyskolen Kristiania søker deg som har god systemforståelse med interesse utvikling av cloud-systemer!

Informasjon om stillingen

Som junior systemspesialist i en av Norges største private universiteter vil du jobbe i et dedikert IT-team som en av to prosjektledere for implementeringen av ServiceNow! Høyskolen Kristiania ser etter deg med god systemforståelse til å lede implemeringsprosjektet av ServiceNow i alle avdelinger av organisasjonen. Her vil du spille en sentral rolle i å effektivisere arbeidsflyten til Høyskolen gjennom å implementere cloud computin-plattformen ServiceNow.

Din arbeidshverdag vil blant annet inkludere:

 • Eierskap og oppfølging av ServiceNow i alle faser av implementeringsprosessen i de ulike avdelingene til Høyskolen Kristiania
 • Oppfølging av stakeholders, brukere og IT-teamet gjennom implementeringsprosessen
 • Feilretting av funksjoner i ServiceNow
 • Prosjektledelse og planlegging

Hva kan Høyskolen Kristiania tilby deg?

 • Bli del av et mindre team bestående av 4 medarbeidere med et stort engasjement for teknologi
 • Ansvar og frihet til å utforme egen arbeidsdag
 • Et springbrett til å bli ekspert i ServiceNow
 • En organisasjonskultur med flat struktur og godt samarbeid på tvers av avdelinger


Som systemspesialist vil du ha en unik mulighet til å få prosjektledelseserfaring, utvikle egen teknisk forståelse samt opparbeide deg gode erfaring med teamarbeid!

Arbeidsoppgaver

 • Eierskap og oppfølging av ServiceNow i alle faser av implementeringsprosessen i de ulike avdelingene til Høyskolen Kristiania
 • Oppfølging av stakeholders, brukere og IT-teamet gjennom implementeringsprosessen
 • Feilretting av funksjoner i ServiceNow
 • Prosjektledelse og planlegging

Vi søker deg som

 • Har bakgrunn innen IKT eller IT
 • Har erfaring med eller god kjennskap til ServiceNow
 • Trives med ansvar for større prosjekter
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
 • Har god system- og teknisk forståelse


Du jobber strukturert og har god oversikt over implementeringsprosjektet av SerivceNow. Du er selvgående og har god evne til å sette deg inn i nye problemstillinger og ser løsninger der andre ser problemer. Videre krever rollen at du bistår med informasjon og feilretting mot brukere i de ulike avdelingene, noe som vil kreve at kandidaten kommuniserer godt.

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo
 • Oppdragsperiode: 1 år med mulighet for fast ansettelse etter endt oppdrag
 • Kontaktinformasjon: Denne bemanningsprosessen er utført av Academic Work. Høyskolen Kristiania har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før bemanningsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 18 000 studenter, 800 ansatte, og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole, og Fagskolen Kristiania Norges største fagskole.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen