Vil du bli en del av OBOS sin IT-support?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for IT og ønsker å yte god service i et faglig sterkt og inkluderende miljø? Da er dette muligheten for deg!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner OBOS en serviceinnstilt supportkonsulent! Hos OBOS blir du en del av et miljø der utviklingsmulighetene er mange - både vertikalt og horisontalt. Her finnes det gode kollegaer, ny teknologi og det er bare du som setter begrensningene for hva du kan få til i rollen som supportkonsulent hos OBOS.

Som supportkonsulent vil du bli en del av en avdeling der du raskt får mye ansvar. Du vil fokusere på kvalitet og ikke kvantitet i arbeidet ditt. Frihet under ansvar står på agendaen og du kommer alltid til å ha noe utfordrende å bryne deg på! Du kan forvente deg et åpent og sosialt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket. Du vil få en fadder i opplæringsperioden og du vil raskt merke at du er varmt velkommen til å bli en del av teamet.

Arbeidsoppgaver

 • Hjelpe OBOS ansatte med bestilling av utstyr og følge opp disse leveransene
 • Klargjøring av PC og utstyr/utlevering av utstyr til de ansatte
 • Motta, registrere, klassifisere og prioritere henvendelser
 • Løse henvendelser fortløpende gjennom veiledning av brukerne
 • Videreformidle og eskalere uløste saker til 2.linje
 • Generell IT-support og feilsøking
 • IT saksbehandling gjennom ServiceNow

Vi søker deg som

 • Har erfaring fra support, brukerstøtte eller lignende teknisk rolle.
 • Har grunnleggende forståelse innen ServiceNow, Microsoft-pakken og ITSM (IT service mangement) og Azure AD
 • Har god forståelse og interesse for IT
 • Behersker norsk og engelsk flytende skriftlig og muntlig. Om du også forstår og kan bistå svenske brukere er dette en fordel.

Som person er du

 • Serviceorientert/hjelpsom
 • Fleksibel
 • Evnen til å kunne håndtere mange baller i luften på en gang


Viktigst av alt er at du har teknisk interesse og alltid ønsker å yte god service.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, senest oktober 2022.
 • Omfang: 100%
 • Arbeidsted: Oslo Sentrum
 • Ansettelsesforhold: Du vil bli fast ansatt i Academic Work og være på oppdrag ute hos OBOS, i første omgang 12 måneder, med muligheter for forlengelse.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av OBOS. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Ingvild Thomassen


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen