Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du IT-kompetanse og lyst til å jobbe med RPA-teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim, Røros eller Warszawa
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.08.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med automatisering som gjør arbeidshverdagen mer effektiv? Vil du delta i hele prosjekter fra start til slutt og få en variert arbeidshverdag? Vi ser etter en ny kollega til vårt kontor i Trondheim eller på Røros

Informasjon om stillingen

Ren Røros Intelligent Automation AS fokuserer på digitalisering av konkrete arbeidsprosesser for å gi rask og effektiv verdiskapning hos våre kunder. Vi bygger det mest kompetente RPA-miljøet i Midt-Norge og har noen av de mest spennende kundene i området. Vi jobber med topp moderne programvare fra Blue Prism, UiPath og Power Automate og jobber hver dag for å effektivisere arbeidshverdagen til våre kunder.

Vi tilbyr våre tjenestester til det norske/nordiske markedet. I tillegg har vi etablert kontor i Warszawa. Vi har et ungt og inkluderende arbeidsmiljø som gjerne samles utenfor jobb. I tillegg til de vanlige sosiale samlingene som man kan forvente av en arbeidsgiver, samles vi også jevnlig over et godt måltid og deler erfaringer fra arbeidshverdagen.

Hos oss kan du forvente å ta del i et arbeidsmiljø som hjelper hverandre å lykkes. Vi er dyktige på samarbeid og har stort søkelys på å alltid være de beste på vårt fagområde. Vi investerer tid og ressurser på kompetanseheving, og setter av en betydelig andel av arbeidstiden vår til dette. Det er viktig for oss å alltid ha de beste løsningene og den mest moderne teknologien, og våre utviklere oppfordres til å tenke nytt og teste ut nye ideer som kan bli nyttig for oss som selskap i fremtiden.

Hos oss får du

 • Dedikert tid til egenutvikling, inkl. støtte til kurs og konferanser
 • Varierte arbeidsoppgaver og påvirkningskraft i selskapet
 • Konkurransedyktige betingelser, hvor innsats belønnes
 • Goder som dekt telefon-, bredbånd- og subsidiert treningsabonnement
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Muligheten til å jobbe fra enten Trondheim og/eller Røros
 • Kantine, sykkelparkering og parkeringsmuligheter for bil

Arbeidsoppgaver

Som RPA-utvikler vil du, avhengig av størrelse på prosjekt, jobbe selvstendig eller i team med kunderettede prosjekter som omhandler digitalisering og automatisering av arbeidsprosesser. I hovedsak utvikler vi fra vårt eget kontor, men reiser ut til våre samarbeidspartnere ved behov. Du vil følge opp og ha ansvaret for hele prosjektene fra start til slutt. Gjennom prosjektansvaret får du muligheten til å være tett på sluttbruker, ta egne beslutninger om løsningene og i stor grad påvirke egen arbeidshverdag.

 • Delta og gjennomføre kundemøter
 • Gjennomføre workshops for å kartlegge behovet
 • Planlegge og utarbeide løsninger
 • Lage og gjennomføre tester
 • Kvalitetssikring og sluttføring av prosjekter
 • Bidra til teamets kompetanseheving
 • Bidra til, eller lede utviklingen av nye løsninger for fremtidige kundecaser

Vi søker deg som

Har relevant utdannelse, samt gode kommunikasjonsevner i et skandinavisk språk og engelsk.

Videre ser vi etter deg som er strukturert og ansvarsfull, og evner å følge opp eget arbeid over tid og sørger for fremdrift. Du er resultat- og løsningsorientert og gir deg ikke før du er kommet i mål.

Vi ser frem til å motta din søknad innen fristen 07. august.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Mari Helland ved spørsmål.

Informasjon om bedriften

Ren Røros Intelligent Automation AS er datterselskap av Ren Røros AS.

Ren Røros Intelligent Automation AS fokuserer på digitalisering av konkrete arbeidsprosesser for å gi rask effekt og verdiskaping hos våre kunder. Vi bygger det mest kompetente RPA-miljøet i Midt-Norge.

Ren Røros Intelligent Automation AS har nye og moderne lokaler på Sluppen i teknologihovedstaden Trondheim. Konsernet har hovedkontor på Røros.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen