Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli knakende god i maskinlæring?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
08.08.2022
Gå til søknadsskjema

Synes du maskinlæring er spennende? Har du lyst til å bli en del av et utviklermiljø som kombinerer det beste av to verdener - å utvikle produkter både internt og eksternt for samfunnsnyttige aktører? Vil du skape verdifulle løsninger som brukes hyppig av mennesker rundt deg i samfunnet? Som utvikler hos Giant Leap vil du ta et dypdykk innen maskinlæring-verden!

Informasjon om stillingen

Har du lyst til å bli en del av et miljø som er knakende gode innenfor det som de driver med? Er åpenhet og tverrfaglighet også noe som trigger deg? Vil du bli en del av en sosial gjeng som koser seg på Escape Room og som faktisk klarer å komme seg ut (med god margin)? Hos Giant Leap vil du få muligheten til å jobbe med høy grad av selvstendighet og selv få være med å sette rammene. Giant Leap gir deg forutsetninger for å lykkes og utvikle deg videre, samtidig som vi støtter deg langs veien.

Her kombineres det beste av to verdener - jobbe på GLT sine produkter og prosjekter for samfunnsnyttige aktører.

Hva vil du få utfordre og bryne deg på hos Giant Leap?

  • Python, Pytorch, Tensorflow, Keras, ONNX, Computer Vision, Object Detection, Scene Text Recognition, Convolutional Neural Networks (CNN), Recurrent Neural Networks (RNN), Natural Language Processing (NLP), DevOps, Docker og Amazon Web Services (AWS) (hey, hva gjør man vel ikke for å bli funnet i en søkemotor?)


Hos Giant Leap vil du få muligheten til å dykke ned i både nye og eksisterende løsninger for maskinlæring, dette innebærer blant annet; objekt-gjenkjenning, bildeklassifisering, tekstgjenkjenning og forecasting. Du vil være en nøkkelperson og bli involvert i hele prosessen, fra prosjektplanlegging til deployment i AWS, og jobbe med mange samfunnsnyttige prosjekter innen parkerings- og transportsektoren.

Her vil du bli en del av et miljø preget av kollegaer som også er gode støttespillere og skape løsninger som brukes hyppig av mange, mange, mange mennesker. Er stolthet og nysgjerrighet en følelse du vil sitte igjen med når du ser en parkeringsvakt på gaten eller en barne-familie som betaler med mobilen når de handler i en matvarebutikk? Ditt produkt og resultatet av ditt arbeid vil være rundt deg i samfunnet, uansett om det er på butikken eller gaten. Hos Giant Leap vil du føle deg stolt over resultatet du leverer og samtidig være nysgjerrig på hvilken opplevelse brukere sitter igjen med. Det er nesten så du får lyst til å gå frem og spørre.

Hvem er så du da vel?

  • Du har noe erfaring eller har fullført masterutdanning innen Data Science, maskinlæring eller lignende
  • Du har relevant kompetanse, eksempelvis innen Python, DevOps, Docker eller AWS
  • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap
  • Plassering: Oslo
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work. Giant Leap har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Søknadsfrist: 08. august

Informasjon om Giant Leap

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere og Apps, utvikles også bransjespesifikke løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport. Disse løsningene har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt. De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer på toppen av Posthuset midt i Oslo!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen