Vil du jobbe med de mest spennende IKT-porteføljene i landet?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.08.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Helse Sør-Øst RHF er et av landets fire regionale helseforetak og har ansvaret for spesialisthelsetjenestetilbudet til tre millioner innbyggere i Agder, Innlandet, Oslo, Vestfold og Telemark og Viken.  Avdeling for teknologi og e-helse har ansvaret for realisering av Helse Sør-Øst delstrategi for teknologi, og for å koordinere og innrette investeringer i teknologi for i størst mulig grad å understøtte den ønskede utviklingen i foretaksgruppen. Gode IKT-løsninger er en forutsetning for å oppnå helhetlige pasientforløp og ambisjonene om pasientenes helsetjeneste.

Regionalt porteføljekontor har ansvar for porteføljestyring av den regionale IKT-porteføljen, inkludert de regionale programmene og prosjektene. Eksempler på satsningsområder som porteføljestyres er digital hjemmeoppfølging, prehospitale tjenester inkludert akuttmedisinsk kommunikasjonssentral, digitale innbyggertjenester, helselogistikk, løsninger for forskning, ERP og loggoppfølging med mer. 

Sykehuspartner HF er foretaksgruppens felles tjenesteleverandør av prosjekter, IKT, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst - og har det største IKT-helsefaglige prosjektledermiljøet i Norge. Sykehuspartner har en egen portefølje av prosjekter og forbedringsinitiativ, ansvaret for dette ligger i seksjon porteføljestyring lokalisert i avdeling Program og porteføljestyring. Sykehuspartners ressurser benyttes i både regional portefølje og i Sykehuspartners egen portefølje.

Til å arbeide for Helse Sør-Øst RHF porteføljekontor søker vi deg som har en sterk faglig profil kombinert med gode relasjonelle evner, som ønsker en meningsfull jobb gjennom å bidra til å gjøre den stadig økende teknologidelen av helsetjenestene tryggere, enklere og raskere.  

Arbeidsoppgaver

 • Utøve og videreutvikle porteføljestyring med tilhørende oppgaver som porteføljeanalyse, -planlegging og balansering av porteføljen
 • Utarbeide rapporter og beslutningsunderlag for saker til porteføljestyret 
 • Følge opp prosjektene og eiere av de ulike delene av porteføljen
 • Bidra til å forbedre prosesser og metode for prosjektporteføljestyring basert på MoP og helseregionens rammeverk 
 • Bidra til samhandling mellom Sykehuspartners porteføljeadministrasjon og det regionale porteføljekontoret i Helse Sør-Øst

Kvalifikasjoner

 • Solid kompetanse om prosjektledelse og prosjektgjennomføring
 • Erfaring med portefølje- eller programstyring, gjerne fra store komplekse organisasjoner
 • God kjennskap til Digitaliseringsdirektoratets prosjektveiviser eller Helse Sør-Øst sin prosjektmodell er ønskelig
 • Sertifisering innen MoP og Prince2 er en fordel
 • Erfaring med bruk av smidige metoder er en fordel
 • Erfaring med bruk av portefølje- og/eller prosjektstyringsverktøy er en fordel
 • Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk
 • Utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

Personlige egenskaper

 • Du kjenner deg igjen i våre verdier "Fremoverlent - Ansvarlig - Medspiller"
 • Du er løsnings- og leveranseorientert med en sterk gjennomføringsevne
 • Du er analytisk, strukturert, selvstendig og handlekraftig
 • Du evner å ha flere baller i luften samtidig
 • Du er en relasjonsbygger som skaper resultater i samspill med de rundt deg
 • Du liker å dele av din erfaring, samtidig som du er åpen for ny kunnskap
 • Personlig egnethet kan bli vektlagt sterkere enn enkelte krav til kompetanse og erfaring

Vi tilbyr

 • Utfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver som bidrar inn i et viktig samfunnsoppdrag
 • Godt arbeidsmiljø med engasjerte og kompetente kollegaer
 • Gode muligheter for faglig utvikling og kompetansebygging
 • Fleksibel arbeidstid med mulighet for bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Overtidsordning og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Lokaler i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon
 • Lønn etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Hilde Stangnes
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
414 50 723

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen