Har du lyst til å hjelpe bedrifter med å utvikle sine sosiale medier?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kolbotn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du over gjennomsnittet interessert i sosiale medier? Vil du jobbe med å finne optimale markedsstrategier for den enkelte bedrift? Vi søker SoMe-spesialist!

Informasjon om stillingen

Som SoMe-spesialist vil du bidra til synlighet på sosiale medier for Mediebyrået Enklere Valgs mange kunder. Du vil bli en del av et kompetent Performance-team, og bidra med å utarbeide SoMe-strategier, planlegge og gjennomføre kampanjer i sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Du vil samarbeide tett med kolleger og kunder, og sammen med selskapet jobbe for å nå et felles mål om å bli det beste kunnskapsmiljøet i mediebransjen.

Her er hver dag forskjellig og byr på spennende prosjekter, og du vil få forstehåndskjennskap til hvordan drive et mediebyrå under sterk vekst, til nye høyder. Du vil jobbe med kollegaer som ikke bare ser på markedsføring som en jobb- men noe som de er lidenskapelig opptatt av.

Vi er åpne for deg med mye erfaring, og deg som er nyutdannet. Det viktigste er at du deler lidenskapen for markedsføring og sosiale medier!

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide SoMe-strategier for våre kunder
 • Planlegge og gjennomføre kampanjer på Facebook og andre sosiale medier
 • Drifte SoMe-kontoene til utvalgte kunder, primært på Instagram og Facebook
 • Delta i kundemøter alene eller sammen med rådgiver
 • Videreutvikle og vedlikeholde kunders annonsekontoer og kampanjer, både økonomisk og kvalitetsmessig

Vi søker deg som

 • har høyere utdannelse innen markedsføring
 • gjerne har relevant erfaring å vise til
 • behersker norsk flytende både skriftlig og muntlig
 • har kunnskap om sosiale medier


Det viktigste for å lykkes i rollen handler likevel om hvem du er som person. Vi ser etter deg som er:

 • Strukturert
 • Initiativrik
 • Har gode samarbeidsevner

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: heltid
 • Plassering: Kolbotn, rett utenfor Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Mediebyrået Enklere Valg har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Mediebyrået Enklere Valg leverer markedsføringsløsninger til små og store bedrifter. De ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra medieverden, og selskapet har som visjon å være det beste kunnskapsmiljøet i mediebyråbransjen.

De leverer tjenester innen digital markedsføring, analyse, medieforhandling og rådgivning. Deres mål er å hjelpe kundene med å mestre sine utfordringer, og gjøre de om til vekstmuligheter på en forståelig og troverdig måte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen