Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Embedded utvikler søkes til Eltorque!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.07.2022
Gå til søknadsskjema

Har du utdanning og kompetanse innenfor IT og ønsker å ta fatt på ditt neste, viktige karrieresteg? Ser du for deg en fremtid hos Eltorque, ett internasjonalt teknologiselskap i stadig vekst? Vi ser etter deg som søker nye utfordringer og spennende muligheter!

Informasjon om stillingen

Eltorque er et teknologiselskap som utvikler, produserer og markedsfører elektriske akutatorer og kontrollsystemer for internasjonal skipsbygging og landbasert industri. Hovedkontoret ligger i Trondheim i flotte lokaler på Lade.

Selskapet har 80 medarbeidere internasjonalt og i rollen som embedded-utvikler vil du få mulighet til å utvikle prosjekter selvstendig og sammen med dyktige kollegaer. På et internasjonalt nivå vil du utforme komplekse og utfordrende prosjekter i tett samarbeid med kollegaer og en variert kundebase.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Fra dag én hos Eltorque vil du få faglige utfordringer og oppleve et sterkt faglig miljø innenfor
 • Som et internasjonalt selskap i vekst kan vi tilby spennende utviklingsmuligheter på sikt
 • Konkurransedyktige betingelser for lønn, forsikring og pensjonsordninger
 • Spennende muligheter for jobbreise til vårt kontor i Xiamen, Kina

Arbeidsoppgaver

Eltorque kan by på en varierende arbeidshverdag! Vi har en kundebase i vekst og jobber for å levere smartere, tryggere og grønnere. En typisk arbeidshverdag hos innebærer:

 • Strukturering av design med bruk av verktøy som Jira, Confluence og Git.
 • Du vil arbeide med embedded programmering i Eltorque sine systemer
 • Utarbeide dokumentasjon og testsystemer
 • Utvikle testautomatisering
 • Varierende oppgaver innen C/C++
 • Rapportere til Technology Director

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning innenfor relevant fagfelt, eksempelvis datateknikk, kybernetikk, informasjonssikkerhet e.l.
 • Har kompetanse eller kjennskap til C, C++, Javascript og Python
 • Med fordel innehar 3-5 års relevant erfaring, gjerne i et internasjonalt miljø
 • Behersker norsk og engelsk på et erfarent nivå, skriftlig og muntlig


Nyutdannede med høy kompetanse og stort engasjement for faget oppfordres også til å søke!

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss, og har tro på:

 • Samarbeidsvillige personer som fungerer bra med andre mennesker da du lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktiv dialog
 • Gode kommunikasjonsevner hvor man tydelig formulerer budskap og tilpasser seg i forskjellige situasjoner
 • Initiativrike personer som ser hvilke aktiviteter, oppgaver eller løsninger som trengs for å oppnå målet.


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 % fast stilling hos Eltorque
 • Plassering: Julianus Holms Veg 34, 7031 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant og senest innen 24. Juli 2022.

Informasjon om bedriften

Eltorque har utviklet og levert tjenester innen aktuatorer, kontroll systemer, sensorer, marine kabler, valve chest manifold og har flere produkter under utvikling. Eltorque har vært i drift siden 1996 og har levert over 120 000 aktuatorer til over 1000 fartøy. Vårt mål er å levere ren og intelligente løsninger som varer livet ut. Sikkerhet og bærekraft står i fokus, og vi leverer vi produkter med resirkulerbart materiale, forurensningssikker og minimiserer energiforbruket.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen