Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Hardware Utviklingsingeniør søkes til Eltorque!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.07.2022
Gå til søknadsskjema

Har du utdanning og kompetanse innen elektronikk og ønsker å ta fatt på ditt neste, viktige karrieresteg? Ser du for deg en fremtid hos Eltorque, ett internasjonalt teknologiselskap i stadig vekst? Vi ser etter deg som søker nye utfordringer som HW-ingeniør!

Informasjon om stillingen

Eltorque er et teknologiselskap som utvikler, produserer og markedsfører elektriske akutatorer og kontrollsystemer for internasjonal skipsbygging og landbasert industri. Hovedkontoret ligger i Trondheim i flotte lokaler på Lade.

Selskapet har 80 medarbeidere internasjonalt og i rollen som HW-ingeniør vil du få mulighet til å initiere dine egne prosjekt og jobbe tett med dyktige kollegaer. I prosjektene vil du være med å utforme komplekse og utfordrende problemstillinger i tett samarbeid med kollegaer og spennende kunder.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Fra dag én hos Eltorque vil du få faglige utfordringer og oppleve et sterkt faglig miljø innenfor HW/SW utvikling og faget
 • Som et internasjonal selskap i vekst kan vi tilby spennende utviklingsmuligheter på sikt
 • Vi utformer en variert arbeidshverdag med komplekse og innovative prosjekter og topp morderne laboritoerier for R&D avdeling
 • Konkurransedyktige betingelser for lønn, forsikring og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for design og testing av elektronikk i Eltorque
 • Typegodkjenninger og testing for CE, Maritime standarder, EX/ATEX
 • Bruk av E-CAD (Altium og lignende)
 • Utarbeide dokumentasjon av utviklingsprosessen

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning innenfor relevant fagfelt, eksempelvis elektronikk
 • Med fordel har kompetanse eller kjennskap til Power Design
 • Med fordel innehar relevant kompetanse med eksempelvis E-CAD, dokumentasjonsutarbeiding, design og testing
 • Behersker norsk og engelsk på et erfarent nivå, skriftlig og muntlig


Nyutdannede med høy kompetanse og stort engasjement for faget oppfordres også til å søke

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss, og har tro på:

 • Samarbeidsvillige personer som fungerer bra med andre mennesker da du lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktiv dialog
 • Løsningsorienterte personer som ser hva som trengs for å løse oppgaver, analyserer problemer og jobber proaktivt for å finne den mest effektive løsningen
 • Selvstendige personer som tar de nødvendige beslutningene som driver arbeidet fremover og tar ansvar for å drive oppgaver mot målet

Annen informasjon

 • Oppstart: August 2022
 • Arbeidsomfang: 100 % fast stilling hos Eltorque
 • Plassering: Julianus Holms Veg 34, 7031 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Senest søknadsfrist er 24. Juli 2022.

Informasjon om bedriften

Eltorque har utviklet og levert tjenester innen aktuatorer, kontroll systemer, sensorer, marine kabler, valve chest manifold og har flere produkter under utvikling. Eltorque har vært i drift siden 1996 og har levert over 120 000 aktuatorer til over 1000 fartøy. Vårt mål er å levere ren og intelligente løsninger som varer livet ut. Sikkerhet og bærekraft står i fokus, og vi leverer vi produkter med resirkulerbart materiale, forurensningssikker og minimiserer energiforbruket.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen