Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med Marketing Automation i en av Nordens største totalbanker?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du jobbe proaktivt med å møte bedriftskunder med morgensdagens finansielle løsninger? Hva hvis vi legger til omfattende ansvar, kreativ frihet og muligheten til å sette ditt preg på Nordeas markedsføring?

Informasjon om stillingen

I rollen som Marketing Automation Specialist vil du jobbe som en forretningspartner for enkeltpersonsforetak og små/mellomstore bedrifter. Som en del av Nordeas business banking sales team i Norge vil spille en verdifullrolle i utvikling, utførelse og levering av digitalt salg på ulike plattformer. Dette er en mulighet for deg til å bidra til den spennende digitale transformasjonen av bankvirksomheten og til å inneha en posisjon der arbeidet ditt har direkte innflytelse på Nordeas fremtidige suksess.

Du blir tilbudt

 • Store utviklings- og karrieremuligheter internt
 • Tette samarbeid med tverrfagelige team innad i Norden
 • Muligheten til å jobbe med unik kundebase
 • God opplærling i systemer av spesialister på feltet

Arbeidsoppgaver

 • Hands-on styring av Nordeas markedsføringskanaler: e-post, mobilbankapp og nettbank
 • Definer målgrupper, planlegge og utforme kampanjer og kommunikasjonsstrømmer
 • Du vil kommunisere til tusenvis av bedriftskunder i flere kanaler og bidra til entreprenørers daglige liv
 • Oversett forretningsmål til effektive en til en kommunikasjonsstrategier og taktikker
 • Forberedelse, utførelse og måling av resultater av våre aktiviteter (inkludert resultatrapporter og analytisk innsikt)

Vi søker deg som

 • 1 års erfaring med automation marketing
 • Har høyere utdanning innen markedsføring, administrasjon, reklame eller lignende
 • Kommuniserer godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk da man til tider vil samarbeide på tvers av de nordiske landene
 • Med fordel relevant erfaring fra middels til større bedrifter

Som person er du

 • Kommunikativ
 • Samarbeidende
 • Forretningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Senest 14. September
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Majorstua, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. XX har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vi er en totalbank som har 200 år bak oss der vi har støttet og bidratt til utvikling av de nordiske økonomiene. Vi er Nordens største bank med en sterk markedsposisjon i de fire forretningsområdene våre: Personal Banking, Business Banking, Large Corporates & Institutions og Asset & Wealth Management. Vi følger opp ansvaret vi har for nåværende og kommende generasjoner, og derfor er bærekraft en integrert del av forretningsstrategien. Vi legger til rette for at kundene våre skal kunne ta bærekraftige valg, vi er aktive eiere, og vi skaper endring gjennom beslutninger rundt utlån og investeringer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen