Ser du etter et hjem hvor du kan begynne din karriere som utvikler?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hos oss så jobber vi i team og hjelper hverandre å lykkes, hvis du er i starten av karrieren og liker å løse problemer så ønsker vi deg velkommen! Hos oss får du en unik opplæring, du får gode vilkår og du får kollegaer som vil hjelpe deg med å løse utfordrende problemer!

Informasjon om stillingen

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT og mobil-tjenester til Telecom bransjen. Som et ungt og nytenkende selskap utvikler eRate fremtidens mobiltjenester gjennom ny teknologi. Hos eRate kommer du inn i et selskap i stor vekst, hvor innovasjonsfaktoren er høy og dine innspill blir hørt. For den rette kandidaten er det med andre ord store utviklingsmuligheter for videre karriere hos eRate.

I samarbeid med Academic Work er eRate på jakt etter deres nye talent som ønsker å løse problemer gjennom å ta et dypdykk i teknologien. I rollen som junior systemkonsulent får du muligheten til å utvikle deg innen et bredt spekter av oppgaver, alt fra utvikling og konfigurasjon av nye systemer til å bygge neste generasjons mobilteknologi gjennom å styrke 2.linjesupport.

Colin, som leder prosjekter og utvikling i eRate har følgende å si: "eRate er det ideelle miljøet for deg som er nyutdannet og ønsker å bruke dine ferdigheter i et raskt og teknisk miljø i kontinuerlig endring. Du vil bidra til at eRate lykkes gjennom alt fra små "quick win developments" som du kan gjøre alene og umiddelbart se effekten av, til større løsninger for å utvide og forbedre verdikjeden eRate tilbyr kundene."

Hos eRate får du:

 • Bli en del av et spennende, positivt og raskt voksende selskap
 • En unik mulighet til å delta i utviklingen av morgendagens mobilteknologi sammen med kundene
 • Et sted hvor du er en sentral del av beslutningsprosessen, her blir din mening hørt
 • Et sted hvor du blir en nøkkelressurs og vil oppleve gode samarbeid med svært faglig dyktige medarbeider

Arbeidsoppgaver

 • Teknisk design, utvikling og testing
 • Utvikling av SOAP og REST integrasjoner med workflows
 • Arbeid mot API integrasjoner
 • Jobbe i team med erfarne utviklere i eRate og deres frontend software utviklere
 • Være en del av deres leveranse av nye tjenester mot kunder, for frontend, backend og tilknyttede integrasjonssystemer

Vi søker deg som

 • Du har gjerne en høyere utdannelse innen IT med gode akademiske resultater
 • Har en sterk interesse for IT, og er nysgjerrig på både Java, JavaScript, Docker og Oracle, så vel som Linux, DevOps og skytjenester, for dette er noe du vil lære hos oss!
 • Har gode formidlingsevner på både engelsk og et skandinavisk språk
 • For å lykkes i rollen tror vi du elsker å finne smarte måter å jobbe på ved å bruke moderne teknologi, samt evner å sette deg inn i tekniske krav og relevante teknologier. - Vi søker deg som trives i dialog med kunder og som drives av å møte kundens forventning til både løsning og leveranse.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos eRate
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. eRate har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

eRate er en norsk virksomhet som tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som skaper konkurransekraft når våre kunder utfordrer etablerte aktører og bransjer. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, for at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate har egen plattform for kundehåndtering og fakturering (Customer Care and Billing), og håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av forretningsstøttesystemer. Kundene selger våre produkter og tjenester under egne merkevarenavn til egne kunder. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatører gjennom eRate.

Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden. eRate har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Telavox AB som har sitt hovedkontor i Malmø. eRate er lokalisert på Helsfyr i Oslo og er totalt 49 ansatte. I 2022 vil eRate nå en omsetning på rundt 800MNOK.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen