Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du student og har lyst til å jobbe med kundeservice over chat?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en interesse for bil og verdsetter de gode kundeopplevelsene? Vil du i tillegg ta del i en avdeling i vekst? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Bilia fokuserer på kunden i alt de gjør, og satser på å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. I 2020 økte selskapet omsetningen med nesten 15 prosent fra året før på servicemarkedet alene. Med en positiv vekst og pågang på service- og bookingkontoret, ser Bilia nå etter en ny kundeservicemedarbeider på deltid. Du vil jobbe ettermiddag og kveld i en 40 % stilling.

I stillingen vil du ta del i en kundeserviceavdeling som har som hovedoppgave å følge opp chathenvendelser og besvare spørsmål om blant annet faktura, salg av bil, booking av serviceavtale og andre spørsmål. I tillegg vil du svare på spørsmål fra sosiale medier, og ta i mot noe henvendelser over telefon.

Arbeidsoppgaver

  • Ha ansvar for kundekontak over chat
  • Besvare ulike kundehenvendelser gjeldende service- og reparasjon.
  • Andre forefallende oppgaver.

Vi søker deg som

  • Trives i en selvstendig arbeidshverdag
  • Er student og har mulighet til å jobbe ettermiddag og kveld 2 dager i uka
  • Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig.


Som person er du strukturert, ansvarlig og stresstolerant. Du trives i et hektisk miljø og evner å sjonglere flere baller på en og samme tid. I tillegg er du pålitelig og ikke redd for å ta i et tak. Du ønsker alltid å gi dine kunder den beste opplevelsen, og er serviceinnstilt av natur. Gjennom dine sosiale evner bidrar du også godt til arbeidsmiljøet, og verdsetter et godt samarbeid med dine kolleger.

Annen informasjon

  • Oppstart: Snarest
  • Arbeidsomfang: deltid, 40 %
  • Plassering: Oslo
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Bilia har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Bilia har i dag over 100 bilanlegg i Norge, Sverige, Belgia, Luxembourg og Tyskland. Deres forretningsidé er å tilby bilsalg, service og tilleggstjenester som gir merverdi for våre kunder. For Bilia er det viktig å fokusere på kunden i alt de gjør og satser på å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Les mer her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen