Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bli Teknisk Konsulent hos Stanley!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en bred teknisk interesse og lyst på en hverdag hvor du får nye utfordringer jevnlig? I denne stillingen vil du bli en ekspert på å jobbe forretningsnært med IT, ved å bidra i prosesser og supportere et vidt spekter av tjenester.

Informasjon om stillingen

Som Teknisk konsulent skal du jobbe tett med kollegaer og bistå med å drifte applikasjoner og systemer. Du vil sammen med supportteamet løse problemer og endringer i systemene, og du vil lære å forstå samt bidra til forbedring av prosesser som kjøres! Utover dette vil du også samarbeide tett med forretningen hos Stanley og du kommer til å lære utrolig mye om mange forskjellige aspekter ved bedriften.

Din nærmeste kollega og leder vil være Sindre, dette sier han om hverdagen og hvorfor han trives:

"For min del syns jeg at det er så mye forskjellig. Du har mye du kan lære hvis du vil, fordi det sjelden er samme oppgaver fra en dag til en annen. Det varierer fra å supportere på tekniske spørsmål til å gjennomgå systemer og vurdere hvorvidt de kan videreutvikles til å gå igjennom API integrasjoner.

Du blir tilbudt

 • God opplæring sammen med en erfaren kollega
 • En jobb som sjelden har to like dager
 • Et faglig sterkt miljø med store muligheter for kompetanseheving innen flere felter
 • En arbeidsplass som er tilrettelagt for en hybrid hverdag
 • Du blir fast ansatt hos oss i Academic Work hvor du vil få god oppfølging og støtte i karreieren din fra dagen du blir ansatt

Arbeidsoppgaver

 • Du vil bidra med prosessanalyse hos oss. Dette innebærer at vi får god kjennskap til systemene våre og lærer deres grenser for å se hvor de kan videreutvikles.
 • Vi jobber tett med forretningen, slik at de kan bruke vår systemkompetanse til å se hvor forbedringer kan gjøres hos oss blant annet, og du vil være et bindeledd mellom business og IT.
 • Prosjektarbeid er grunnpillaren i stillingen og du vil jobbe tett med Sindre på svært varierte prosjekter.

Vi søker deg som

 • Har teknisk kompetanse, fra enten IKT fagbrev, høyere utdannelse eller begge
 • Relevant erfaring er ikke et krav, men vil være en fordel
 • Kan kommunisere flytende på både norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: August
 • Arbeidsomfang: Fulltid, dette er et lengre bemanningsoppdrag hvor du vil være fast ansatt hos oss i Academic Work
 • Plassering: Nydalsveien 28, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Stanley har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

"Vi i Academic Work jobber med bemanning og rekruttering av young professionals – personer som er i starten av sin karriere eller som ønsker å bytte karrierevei. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på. Vi er et internasjonalt selskap med over 20 års erfaring. Hittil har vi hjulpet over 150.000 personer i jobb, og bare i Norge tilbyr vi over 1.500 karrieremuligheter i året."

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen