Quality Assurance Engineer i 24SevenOffice

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Skien, Oslo, Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

IT, telekommunikasjon og internett

Har du en brennende interesse for utvikling og testing? Er du nysgjerrig på å få en fot innenfor et internasjonalt teknologiselskap med mange karrieremuligheter, og har du lyst til å bli en del av et tverrfaglig SCRUM-utviklingsteam med høy kompetanse? Nå søker vi Quality Assurance Engineer til vårt QA-team i 24SevenOffice!

 

24SevenOffice-familien vokser og nå søker vi flere talenter til QA-teamet, som er en del av Product Development avdelingen. På QA-teamet jobber fire dyktige kolleger med å kvalitetssikre funksjonaliteten knyttet til våre tjenester. Du vil få muligheten til å sparre tett med dine kolleger på teamet, samtidig som du blir en del av den større Product Development-avdelingen med 35 engasjerte kolleger. I 24SevenOffice verdsetter vi tett samarbeid på tvers av team og lokasjon. Du kommer til å bli en del av kontoret i Skien, men du kommer også til å samarbeide tett med kolleger i hele organisasjonen - både Norge, Sverige og USA.


Ansvar:

 • Kvalitetssikre planlagt funksjonalitet gjennom statisk testing.

 • Kvalitetssikre pågående utvikling gjennom funksjonell og ikke-funksjonell testing.

 • Validere business logikk gjennom User Acceptance-testing.

 • Utforme og utføre test caser.


Vi tilbyr:

 • Bli en del av en avdeling med høy kompetanse, kvalitetsfokus og med en engasjert leder som vil støtte deg i din utvikling.

 • Bli en del av en internasjonal organisasjon som er gjennomsyret av verdiene tillitsfull, modig og nysgjerrig.

 • En dynamisk kontorplass med store og lyse kontorlokaler på Klosterøya i Skien. Vi har shuffleboard, fotballspill og mange sosiale soner. Vi jobber hardt og har det gøy på veien!

 • En karrierevei inn i Product Development i et fremoverlent teknologiselskap i sterk vekst. Vi har gått fra å være 60 til 200 internasjonale kolleger på 3 år. Det skaper mange interne karrieremuligheter.


Vi søker deg som:

 • Har gjennomført en bachelorgrad eller mastergrad innen tekniske og/eller økonomiske fag.

 • Brenner for teknologi og er nysgjerrig på utvikling og testing.

 • Kan vise til en form for relevant arbeidserfaring enten på deltid eller fulltid. Eksempler på dette kan være at du har vært i en QA/Test-rolle tidligere, jobbet med utvikling, jobbet som regnskapsfører, jobbet med implementering eller kundestøtte av forretningsapplikasjoner etc.

 • Du er en dyktig formidler i norsk skriftlig og muntlig og du behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig.


Som person har du gode kommunikasjonsevner. Du er har et øye for detaljer og brenner for å levere høy kvalitet og presisjon. Du er initiativrik og trives med å utvikle og forbedre nå-situasjonen. I en gruppe trives du godt i rollen som djevelens advokat og du er ikke redd for å stille de kritiske spørsmålene - som er med på å styrke oss for fremtiden! Du er en lagspiller og kjenner deg igjen i og vil bidra til våre verdier som er tillitsfull, modig og nysgjerrig.


Spørsmål rettes til

Espen Øxnes

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen