Vi søker UI/UX Designer til vårt Product-team!

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Skien, Fornebu, Notodden
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

IT, telekommunikasjon og internett

Vil du ha ansvar for den helhetlige brukeropplevelse av produktporteføljen til 24SevenOffice-familien? Har du lyst på en rolle med mye ansvar og innflytelse i en faglig sterk, internasjonal organisasjon?

 

24SevenOffice vokser kraftig organisk og ved oppkjøp og nå ser vi både etter deg som trives best med UI og interaksjonsdesign og deg som brenner for innsiktsarbeid og tjenestedesign.

Du vil ha en ekspertrolle i vår sterkt voksende internasjonale organisasjon. Vi er stolte av å ha en lav turnover og et høyt engasjement i organisasjonen. Dette bidrar til at du kommer til å samarbeide med kolleger med både lang og kort fartstid i selskapet. Vi har kontorer i Oslo, Skien og Notodden, hvor du kan jobbe der det passer best for deg - også hybrid.

Du blir en del av et nytt Design team. Teamet utgjør sammen med Product, Development, Operations og QA en avdeling med over 40 engasjerte medarbeidere med ansvaret for utvikling og leveranse av 24SevenOffice sin produktportefølje. Vi jobber etter agile prinsipper og er organisert i autonome kryssfunksjonelle team med en Product Owner og ansvar for et sett med moduler per team.


Hva kan vi tilby deg som UI/UX Designer i 24SevenOffice:

 • En mulighet til å jobbe i et innovativt miljø med fokus “cutting edge” teknologi

 • Muligheten til å bli en del av et nytt Design team hvor du kan påvirke hva 24SevenOffice skal være i fremtiden

 • Muligheten til å være med på hele reisen til ditt produkt, fra konsept til lansert løsning

 • Arbeide med drivende dyktige kollegaer som brenner for produktet

 • En arbeidshverdag som preges av mye ansvar, høyt tempo, struktur og kreativitet

 • Et fleksibelt arbeidssted og en engasjerende internasjonal bedriftskultur


Ansvar:

 • Designe brukervennlige grensesnitt for våre profesjonelle brukere

 • Utvikle nye og utfordre eksisterende konsepter basert på innsikt

 • Skaffe innsikt via workshops, brukertesting og kvantitativ analyse

 • Utarbeide brukerreiser sammen med Product Owners

 • Sørge for en konsistent brukerreise i systemet

 • Samarbeide tett med hele SCRUM teamet (PO, Tech lead, Developers og QA)


Vi søker deg som:

 • Har høyere utdannelse fra høyskole/universitet. Relevant erfaring kan kompensere for mangel på høyere utdannelse.

 • Har minimum 3 års relevant erfaring. Med relevant erfaring mener vi at du er godt satt inn i prosessene knyttet til tjenestedesign, Interaksjonsdesign, brukerreise og innsiktsarbeid (workshops) og du er klar for å ta lead på dette ansvaret hos oss

 • Er vant til å bruke Figma i dine prosjekter, samt moderne front end rammeverk og designsystem som eksempelvis React, Vue og MaterialUI


Som person liker du å jobbe i team og deler gjerne din kunnskap med andre. Du etterstreber det beste sluttresultatet og har en helhetlig tankegang i arbeidet ditt. Du brenner for å lage design av høy kvalitet og du har et stort engasjement og ønske om å utvikle deg selv. Du kjenner deg igjen i og vil bidra til en kultur som preges av tillit, modighet og nysgjerrighet.Vi gleder oss til å lese din søknad og CV!


Spørsmål rettes til

Espen Øxnes

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen