IT Operations Engineer

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.08.2022
Gå til søknadsskjema

Data - programvare og -utvikling

Sammen med Operations blir du en del av gjengen som har det overordnede driftsansvaret for den hybride infrastrukturen tilhørende produktporteføljen til 24SevenOffice. Fokuset ditt skal i hovedsak være drift av alt som har med, og som kjører på, Linux å gjøre. Men det trenger ikke stoppe der, ønsker du å ta et større systemansvar er du kanskje akkurat den vi trenger!

Drift, overvåkning, automatisering og feilsøking er det som beskriver arbeidshverdagen vår best. I tillegg til å påse at alt fungerer som det skal, trenger vi også deg til å bidra i reisen videre. Erfaring fra tidligere med å identifisere, planlegge og gjennomføre oppgraderinger og teknologiske generasjonsskifter, vil være et pluss.

24SevenOffice er siden tidenes morgen veldig fremoverlente når det gjelder utprøving av ny teknologi. Derfor er en interesse for ny teknologi en forutsetning.

Ditt ansvar:

 • Drift, overvåkning, sikring og forbedring av Linux plattform.

 • Drift, overvåkning, sikring og forbedring av interne og eksterne tjenester som kjører på Linux plattformen; som blant annet container/kubernetes, lastbalansering og HA, webservere og databaser

 • Identifisere umiddelbare og fremtidige ressursbehov.

 • Identifisere, foreslå og gjennomføre moderniseringer i infrastruktur.

 • Støtte kundeservice, og utviklere, i feilsøking.


Du vil bidra til at 24SevenOffice fortsetter å være trygt, stabilt og effektivt og du er med på å styrke våre kunder for fremtiden.


Vi tilbyr blant annet:

 • Varierte teknologier og arbeidshverdag, ingen dager er like!

 • Frihet til å bestemme fremgangsmåte.

 • Mulighet til å ta og få eierskap til sentrale tjenester og deler av infrastrukturen til 24SevenOffice.

 • Er du glad i teknologi? Så bra! Vi har ganske masse!

 • Bli en del av et kontorfellesskap i moderne lokaler midt på Solli plass i Oslo - vi flytter inn i 24SevenOffice-house i 2022. Vi tilbyr også fleksibilitet til å jobbe remote. 


Vi søker deg som:

 • Har gjennomført en bachelorgrad eller mastergrad innen IT.

 • Har erfaring fra drift av Linux og opensource tjenester i et produksjonsmiljø - ved siden av studiet på deltid eller etter endt utdanning.

 • Har sterke feilsøkingsevner; logg analyser / monitorering. Du har god kjennskap til scripting og automatisering og erfaring med teknologisk fornyelse.

 • Har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk.


Det er et stort pluss om du har:

 • Erfaring med infrastructure-as-code 

 • Erfaring med Windows servere 

 • Erfaring med Azure eller AWS


Som person drives du av forbedringer og forenklinger. Du har en sterk teknologisk interesse og du liker å få frihet innenfor ditt ansvarsområde til å løse problemer selvstendig. Hos oss vil du få mye tillit, samtidig som du har et solid fagmiljø rundt deg for støtte og en engasjert leder med høy kompetanse. Du arbeider for å fremme et konstruktivt samarbeid med dine kolleger og har et service-mindset i møte med utfordringer. 


Spørsmål rettes til

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen