Frontend-utvikler i 24SevenOffice

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Data - programvare og -utvikling

24SevenOffice tilbyr det mest komplette ERP systemet for bedrifter. Vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden og for oss betyr det fokus på kontinuerlig forbedring og automatisering av våre produkter. Er det deg vi trenger med på laget?

 

Som Frontend utvikler i 24SevenOffice vil du jobbe i et av våre dedikerte team som har forskjellige ansvarsområder i produktet vårt. Teamene våre er som oftest satt sammen av 8 personer med ulik fagbakgrunn. Selskapet har tillit til at teamet tar de riktige avgjørelsene rundt valg av teknologi, arkitektur og team-kultur. Du har derfor mulig til å ha en stor innvirkning på selskapets produkt og din egen arbeidshverdag. Teamene våre arbeider etter smidige prinsipper og jobber mot et felles mål som er satt før hver sprint.

Våre kunder har mye data og du vil sørge for at disse er enkle å legge inn, samt blir presentert på en fin og intuitiv måte. Du tenker automatisering og er nysgjerrig på nye og effektive løsninger, - slik at våre kunder får frigjort mer tid til sin visjon. På laget har du også våre UX-designere, i tillegg til Frontend-utviklere fra andre teams. Sammen har vi som mål å skape gode brukeropplevelser og fornøyde kunder!

Les mer om hvordan det er å jobbe som utvikler hos 24SevenOffice!


Ditt ansvar som Frontend-utvikler i 24SevenOffice:

 • Programvareutvikling i vår frontend teknologi-stack

 • Samarbeid med UI/UX for finne gode løsninger og implementere disse

 • Involvert i å utforme vår frontend og design


Vi tilbyr:

 • Autonome utviklingsteam

 • Mulighet for å være involvert fra start til mål i utviklingsprosessen

 • Fagdag hver 3 uke hvor du får muligheten til å holde deg oppdatert på teknologi

 • Eget budsjett årlig for kursing

 • Karrieremuligheter i et raskt voksende selskap med fokus på teknologi

 • Faglig sterkt miljø med fokus på kontinuerlig utvikling

 • Mulighet for å jobbe hjemmefra, samtidig som vi har kontor i Oslo og Skien

 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer


Vi søker deg som:

 • Har minimum 3 års erfaring som utvikler
 • Du har gjerne høyere relevant utdannelse - men dette er ikke et krav hos oss. Vi hører gjerne fra deg som er selvlært med høy passion og driv!
 • Har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk
 • Har et høyt engasjement og er inkluderende som person

 • Har erfaring med React, Typescript, Css, Styled Componentseller lignende teknologier. Har du også erfaring med mobilutvikling og testing er det flott

 • Er nysgjerrig og interessert i utvikling og teknologi

 • Liker utfordringer og ser løsninger

 • Liker smidige prosesser og agile utvikling


Vi gleder oss til å lese din søknad!


Spørsmål rettes til

Steinar Jordbakke
tlf: 91135055

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen