Vi søker Junior Account Manager til Holte!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.07.2022
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere, og på utkikk etter en variert og spennende jobb? Er du brennende interessert i salg og ønsker å utvikle deg som selger i et markedsledende firma? Vi søker nå etter en fremoverlent Junior Account Manager til Holte - og vi håper det er DEG!

Informasjon om stillingen

Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Deres hovedstyrke er lang og bred bransjeerfaring i kombinasjon med faglig og teknologisk spisskompetanse.

I denne stillingen vil du som ny Junior Account Manager bli en del av et sultent salgsteam i et markedsledende selskap i vekst. For at du som ny selger skal lykkes og trives, vil du få muligheten til å gjennomgå en solid opplæring i både bransje, programvare og fag. Rollen vil kreve at du setter deg godt inn i produktet og alle funksjoner, slik at du alltid har den informasjonen som kreves for at kunden skal velge nettopp deg som samarbeidsparter. Du vil jobbe mot utfordrende mål og budsjetter, og vi ser derfor etter deg som motiveres av nettopp dette!

Hvorfor jobbe i Holte?

 • Tilrettelagte karrieremuligheter og grundig opplæring
 • Gode kolleger og bra arbeidsmiljø
 • Gode betingelser; fastlønn og provisjon fra første krone
 • Mobiltelefon, PC, lunsjordning og bedriftshelsetjenester
 • En selvstendig stilling og spennende jobbhverdag
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Prospektering av nye kunder
 • Oppsøkende salg mot potensielle kunder
 • Møtevirksomhet
 • Ansvar for eget budsjett og kundeportefølje

Vi søker deg som

 • Ønsker å gjøre karriere innen salg og trigges av gode resultater
 • Med fordel har høyere utdanning innen relevant fagfelt
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk, skriftlig og muntlig


Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle som Junior Account Manager, og har tro på:

 • Selvgående personer som evner å ta ansvar for oppgaver, prosesser og utvikling
 • Utholdende personer som evner å investere energi og engasjement i arbeidet over tid
 • Løsningsorienterte personer som har et øye for de gode løsningene


I tillegg er det viktig at du har forretningssans, og evner å sette deg inn i kundens behov for å finne de beste løsningene for våre kunder.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Havnegata 9, 7010 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Seneste søknadsfrist er 6. juli 2022.

Informasjon om bedriften

Basert på mer enn 40 års erfaring, har vi i Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små, mellomstore og store bedrifter. Vi er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Vår hovedstyrke er lang og bred bransjeerfaring i kombinasjon med faglig og teknologisk spisskompetanse.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen