Front-end utvikler til StyreWeb

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.07.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en variert rolle innen front end-utvikling? Hvor du får være med på prosjekter fra start til slutt? Trives du best in-house og ønsker et hyggelig arbeidsmiljø hvor alle får påvirke? Enten du er i starten av din karriere eller har kompetanse å bygge videre på, har vi muligheter for deg!

Informasjon om stillingen

StyreWeb er en komplett sky-basert løsning tilpasset medlemsorganisasjoner og foreninger i Norge. Produktet består av både web- og applikasjonstjenester med smarte løsninger med over 70 000 brukere og vokser stadig. Med et stadig voksende brukerantall, får du jobbe med- og påvirke et synlig produkt som mange benytter! Det er gode utviklingsmuligheter for oss, slik at du på sikt kan få produktansvar og andre spennende muligheter. Hos oss jobber vi tett med kundeservice, så vi vet hva våre kunder vil ha. Trigges du av å se at det du lager blir brukt av andre, og at du får se ditt eget design in action er dette stillingen for deg!

Som front-end utvikler hos oss vil du jobbe med ulike oppgaver sammen med et mindre team. Her har alle en sentral rolle, hvor vi i tiden fremover vil blant annet ha fokus på modernisering av våre applikasjoner med blant annet nytt design, gjennomgang av funksjonalitet og planlegging for gjennomføring av videre produktutvikling. Dine hovedoppgaver vil blant annet være:

 • Delta i designprosesser helt fra idefasen
 • Utvikling av nye features og løsninger
 • Videreutvikling av eksisterende løsning
 • Vedlikehold av egen tjeneste

Vi tilbyr

 • Gode utviklingsmuligheter, hvor vi kan legge til rette for tilpasset kompetanseheving
 • Ansvar og påvirkningskraft
 • Et levende og inkluderende arbeidsmiljø med sosiale arrangementer gjennom året
 • Flotte lokaler sentralt på Tiller
 • Gratis parkering, nærhet til kollektivt, samt sykkelparkering og dusj
 • Kantine i bygget og gode fasiliteter på kontoret

Vi søker deg som

 • Har ferdigheter innen JavaScript og CSS
 • Har ferdigheter i React eller lignende rammeverk
 • Med fordel har ferdigheter i enten TypeScript, C# og/eller SQL
 • Har relevant utdanning på fagskole- eller høyskolenivå
 • Med fordel kan vise til relevant erfaring, enten via arbeid eller egne prosjekter
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk, skriftlig og muntlig


Videre synes vi det er vel så viktig at du er ivrig etter å lære og utvikle deg til å bli en dyktig utvikler. Du trives i mindre team hvor man samarbeider om felles mål, men kan jobbe selvstendig med dine oppgaver. Du trigges av fleksibilitet og frihet i arbeidshverdagen og bruker dette til å ta initiativ til nye ideer og forbedringer. Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad, CV og gjerne vitnemål innen fristen 3. juli.

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av StyreWeb. Alle søknader må derfor sendes gjennom Academic Work sitt søknadskjema, og hendvendelser kan rettes til live.eriksen@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

StyreWeb ble lansert i 2006 med bakgrunn i egne erfaringer fra styrearbeid i ulike medlemsorganisasjoner. StyreWeb benyttes i dag av mer enn 5.000 medlemsorganisasjoner i Norge.

Vi har i tett samarbeid med våre kunder utviklet og tilrettelagt mange nyttige funksjoner, til stor hjelp i driften av ulike typer lag og foreninger.

Den sentrale ideen er å bidra til at tillitsvalgte og andre nøkkelpersoner bruker mindre tid på intern administrasjon. På den måten får de mulighet til å rette sin innsats mot medlemmene og foreningen sitt formål.

StyreWeb er 100% nettbasert og det er ingen spesielle krav til lokalt utstyr eller programvare hos brukere. På denne måten sikres stabil drift og kontinuitet i styrearbeidet.

StyreWeb har hovedkontor i Trondheim, og holder til i flotte lokaler på Tiller. Vi er i dag 13 faste ansatte, fordelt på ledelse, kundeservice, økonomi og utvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen