Vil du jobbe med de beste forretningsløsningene? Bli Dynamics 365-konsulent på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du et karriereskifte? Har du interesse for kundevirksomhet og digitalisering med ønske om å jobbe i et av verdens største CRM-miljø? Gjennom AW Academy blir du fast ansatt i Academic Work og vil jobbe ute hos en av våre kunder som Microsoft Dynamics 365-konsulent.

Informasjon om stillingen

Microsoft Dynamics 365 gir en komplett forretningsløsning fra én enkelt skypakke til salg, service, markedsføring og ERP-applikasjoner. Det er et sett med intelligente forretningsapplikasjoner som bidrar til å drive hele virksomheten og levere bedre resultater. I løpet av dette programmet vil du dykke inn i en verden av kundevirksomhet og forretningsprosesser, og videre jobbe med å løse hvordan applikasjoner i Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations kan hjelpe kunden med å utnytte digitalisering til sin fordel. Deltakerne skal gjennom programmet opparbeide seg ferdigheter til å kunne jobbe i digitaliseringsprosjekter som Dynamics 365- konsulenter med fokus på hvordan man kan optimalisere økonomistyring og produksjonskjeder.

Videre er det viktig at du har

  • Sterk interesse og motivasjon for Microsoft Dynamics 365
  • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i fagområdet på fritiden
  • Svært gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Er logisk anlagt
  • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som fører til fast ansettelse i Academic Work

Om utdanningen

Dynamics-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. AW Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen.

Du kan lese mer om hva du vil lære om i utdanningen her! Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag ute hos en av våre kunder som konsulent gjennom Academic Work.

Våre samarbeidspartnere

I løpet av prosessen vil våre rekrutterere matche deg med det selskapet de anser som best egnet for deg - dette avgjøres etter intervju med Academic Work. Det kan potensielt bli hos følgende kunder:

KPMG består i dag av om lag 1400 dyktige ansatte fordelt på 25 kontorer rundt om i Norge. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr de tjenester innen rådgivning, revisjon, skatt, avgift og juss. De bistår både små og store bedrifter, samt offentlige virksomheter og frivillige organisasjoner. KPMG satser stort innen rådgivning og tjenester knyttet til CRM og ERP. Med en rådgivningsavdeling i sterk vekst, som jobber med komplekse og spennende CRM- og ERP-prosjekter i Norge og internasjonalt, er de allerede langt på vei med å bygge det ledende Dynamics 365-implementeringsmiljøet i Norge.

Heimstaden er et ledende boligeeiendomsselskap med visjonen å skape hjem med omtanke for en enklere og bedre hverdag – Friendly Homes. Per i dag har de kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Tyskland, Nederland, Tsjekkia, Finland, Polen og Storbritannia. Deres forretningsidé er å anskaffe, utvikle og forvalte eiendommer. Gjennom en fullt integrert verdikjede jobber de for å øke livskvaliteten til sine kunder, og tilby en trygg og god arbeidsplass for sine ansatte. Hos Heimstaden vil man få mulighet til å bli en del av et ungt og dynamisk miljø, med stor påvirkningskraft for sine oppgaver og ansvarsområder. De har store ambisjoner med pågående planlegging og implementering av Dynamics, og her vil man få muligheten til å bli med på en unik og spennende reise!

EY Skye har som mål å skape verdi gjennom å hjelpe selskaper med digitalisering. Dette gjør de ved å flytte IT inn i hjertet av virksomheten slik at man kan øke utnyttelsen av selskapets ressurser. EY Skye setter alltid kunden først og kjennetegnes av medarbeidere som er kompetente, nysgjerrige og inkluderende. I EY Skye har de lang tradisjon i å kombinere forretningsforståelse, prosesser, endringsledelse og teknologi for å støtte virksomheter på en helhetlig måte. Deres Microsoft-team består av erfarne fagfolk som motiveres av nytenkning og utvikling. Dette gjør at de står godt rustet til å bistå i en komplett digitaliseringsprosess med fokus på å få fullt utbytte av kundenes investeringer.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning fra mandag til fredag klokken 08.30-16.30 på Campus Rebel i Oslo Sentrum eller Spaces i Nydalen. I lys av koronasituasjonen vil det tilrettelegges for digital undervisning ved behov.

Datoer som er verdt å legge merke til:

  • Oppstartskveld: 27.09.2022
  • Individuelle forstudier: 28.09-30.10, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
  • Første dag på Academy: 31.10.22
  • Første arbeidsdag ute hos kunde: 06.02


Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på «Søk her!».

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen