Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker interiørarkitekt til E C Dahls Eiendom

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.07.2022
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring som interiørarkitekt, designer eller teknisk tegner? E C Dahls Eiendom søker deg som er klar for å ta fatt på nye, spennende utfordringer.

Informasjon om stillingen

E C Dahls Eiendom er nå, i samarbeid med oss i Academic Work, på jakt etter en selvstendig og effektiv interiørarkitekt, hvor du vil du få muligheten til å utfordre deg selv i svært spennende prosjekter, fra idé og skisse til ferdigstillelse.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Du får en variert arbeidshverdag med mange spennende utfordringer
 • Du vil bli en del av Trondheims ledende eiendomsselskap, med flere spennende karrieremuligheter
 • Vi tilbyr et trygt, godt og sosialt arbeidsforhold hvor våre ansatte gleder seg til å komme på jobb hver dag
 • Konkurransedyktige lønns-, personal- og pensjonsordninger
 • E C Dahls Eiendom holder til i flotte lokaler i Midtbyen

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide gode og fleksible planløsninger, møbleringsplaner, 3D illustrasjoner, farger og materialvalg iht. kravspesifikasjon fra kunde
 • Modellering og oppdatering av eksisterende bygningsmasse
 • Utarbeide og oppdatere brann- og arealtegninger, samt gjennomføre arealberegninger
 • Bidra til å oppdatere og utvikle vårt FDV- og tegningsarkiv

Vi søker deg som

 • Er utdannet interiørarkitekt, designer, teknisk tegner og har relevant arbeidserfaring å vise til
 • God Archicad kunnskap er en forutsetning, samt grunnleggende kunnskap om AutoCad
 • Erfaring med 3D-visualisering via renderings-programvarer som Twinmotion eller lignende ses på som en fordel
 • Har gode digitale ferdigheter på prosjekteringsnivå. Med fordel har kjennskap til bruk av BIM i byggeprosjekt
 • Kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

I selekteringsprosessen vil kombinasjonen av personlige egenskaper og faglig kompetanse utgjøre det totale vurderingsgrunnlaget. Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din stilling hos oss, og har tro på personer som evner å jobbe selvstendig og samtidig løser arbeidsoppgaver og utfordringer sammen med andre. I tillegg er det viktig å være nøyaktigserviceinnstilt og effektiv.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, høst 2022
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse hos E C Dahls Eiendom
 • Plassering: Kongens gate 16, 7011 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. E C Dahls Eiendom har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Senest søknadsfrist er 01. Juli 2022.

Informasjon om bedriften

E C Dahls Eiendom er det ledende eiendomsselskapet i Midtbyen, og er en naturlig samarbeidspartner når det gjelder lokaler i Trondheim Sentrum. Selskapets strategi er å være en langsiktig eiendomsaktør med fokus på å utvikle og utvide sin eiendomsportefølje i Trondheim sentrum. Vi tilbyr sentral beliggenhet og legger vekt på å tilby lokaler med riktig kvalitet til riktig pris tilpasset brukerens behov. E C Dahls Eiendom eier helt eller delvis over 85 eiendommer i Trondheim sentrum og jobber for at vi skal få en mer åpen og levende by. Selskapet eies av Reitan Eiendom.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen