Bli en del av InFlow Medias dyktige utviklerteam!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en ivrig og ferdigutdannet utvikler som ønsker å jobbe med spennende arbeidsoppgaver i et voksende selskap midt i Oslo sentrum?

Informasjon om stillingen

InFlow Media opplever for tiden økt kundeinntak og internasjonal vekst, og leter derfor etter Software-utvikler til våre kontorer i Oslo.

I dag er InFlow Media den ledende leverandøren av programinformasjon og metadatatjenester til de nordiske TV- og videodistributørenes lineære og ikke-lineære plattformer. Selskapet har solide eiere og en ekspansiv strategiplan. Her får du muligheten til å jobbe tett med spennende kunder i hele Norden, som for eksempel Telenor, Altibox, Canal Digital, RiksTV og Telia.

InFlow Media har lagt ut på en spennende teknologisk reise og er i ferd med å modernisere kodebasen for både frontend- og backend-applikasjoner, og for å flytte teknologien til skyen. AWS er den foretrukne skyløsningen. Med AWS Compute Services som Aurora DB, Lambdas, SQS/SNS og CloudFormation vil du få utforske mange spennende sider ved skyen. Videre jobbes det med teknologiene C# .NET, Node.js, Vue.js og SQL. Grunnet denne veksten ser vi etter en ny, engasjert medarbeider som ønsker å være en del av videreutviklingen.

InFlow media tilbyr:

 • Et interessant og utfordrende teknisk team, i et selskap med ambisjoner for stadig vekst
 • Konkurransedyktige betingelser
 • En bratt læringskurve med masse autonomi
 • Subsidiert lunsj og trening
 • Forskjellige sosiale arrangementer
 • Flotte lokaler i Pressens Hus i Skippergata, 100 m fra Karl Johan, med restauranter, barer og møtesteder lett tilgjengelig.

Arbeidsoppgaver

 • Skrive kode av høy kvalitet som er enkel å vedlikeholde og som støtter en strategi for høy grad av automatisert testing
 • Undersøke, evaluere og integrere forskjellige tredjeparts programvareløsninger
 • Feilsøke, identifisere og rette feil i produksjonen og anbefale proaktivt forbedringer for eksisterende løsninger
 • Jobbe med agile metoder
 • Bli en del av InFlow Medias 3. linje supportteam

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innen IT, men relevant erfaring kan veie opp for mangel på formell utdannelse
 • Programmeringskompetanse for eksempel innen .NET, Java eller Node.js
 • Sterke kommunikasjonsevner på norsk og/eller engelsk

Som person er du

Du er en ansvarsfull og strukturert person, som ser løsninger der andre ser utfordringer. Vi ser etter deg som klarer å opprettholde nøyaktighet og kvalitet selv under tidspress, med et ønske om å være et positivt bidrag til et allerede fantastisk team. For å lykkes i denne rollen er det viktig å være trygg i kommunikasjonen og å være flink til å samarbeide med andre.

Send oss CV og en søknad om hva som interesserer deg med denne stillingen. Legg også gjerne med din Github-konto eller portefølje dersom du har det.

Annen informasjon

 • Oppstart: August/september eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid. Du blir fast ansatt hos Academic Work på oppdrag hos InFlow Media.
 • Plassering: Pressens Hus i Skippergata, 100 m fra Karl Johan,
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. InFlow Media har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen