Inmeta søker junior IT-Pro!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønske om å bli en teknisk ekspert på Microsoft sin skyplattform? Vi ser etter deg som ønsker å bygge IT karrieren din i Inmetas IT Pro-Team!

Informasjon om stillingen

Inmeta leter i samarbeid med Academic Work etter sin nye junior IT-Pro! Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget et robust fagmiljø som jobber rendyrket med innovative Microsoft applikasjoner, herunder blandt annet Microsoft 365, Azure og Workplace. For Inmeta er det et hovedfokus å sette opp, tilpasse og forvalte skytjenestene riktig, i tillegg til å hjelpe kunder til videre bruk av skyplattformene levert av dem. Med et fokus på å alltid ha oppdatert teknologi, vil en stor interesse for å alltid lære noe nytt stå sentralt i rollen som IT-Pro.

Som IT-Pro hos Inmeta vil du få jobbe på spennende prosjekter, med hyggelige kollegaer. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode. Hos Inmeta vil du få bryne deg på en rekke spennende teknologier, men det viktigste å mestre er alt innenfor Microsoft 365. Du vil også lære mye om data- og informasjonssikkerhet, samt integrasjoner.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta.

Du blir tilbudt

 • Du vil bli en del av et solid fagmiljø der samarbeidet står sterkt. Erfarne kollegaer venter på å lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen.
 • Du vil gjennomgå en opplæringsperiode tilpasset rollen, hvor du vil bli godt rustet for prosjekter hos Inmeta sine kunder. Målet er at du skal føle deg trygg og ivaretatt fra første dag.
 • Du vil få god oppfølging og veiledning fra erfarne kolleger som alle ønsker at du skal lykkes. Her hjelper vi hverandre og bygger hverandres kompetanse så vel som kundenes. Du vil oppleve et stort fokus på kompetanseheving og hver enkelt ansatt får sitt eget sertifiseringsløp.
 • Du vil få jobbe på tvers av team og avdelinger, i tillegg til tett samarbeid med andre selskaper i Crayon-gruppen.

Arbeidsoppgaver

 • Konfigurere tjenester i Microsoft 365 som f.eks. Teams og SharePoint
 • Konfigurere tjenester i Azure for å sikre identiteter, enheter og informasjon.
 • Gjøre sikkerhetsvurderinger og implementere sikkerhetstiltak
 • Jobbe med hvordan man forvalter tjenestene i M365
 • Sette opp nye Microsoft 365 tenants
 • Ta i bruk nye tjenester og ny funksjonalitet
 • Hjelpe kunder med gevinstrealisering og vise med data hvordan tjenestene faktisk blir brukt.
 • Skripting og automatisering med Powershell, Azure Runbook og Azure Logic apps.
 • Forvaltning av Power Platform.
 • Håndtere henvendelser og sjekklister for faste kunder gjennom Service Management

Vi søker deg som

Vi søker deg som er brennende interessert teknologi og viser en nysgjerrighet for hvordan problemer kan løses. Det aller viktigste vil være din motivasjon. Du er ikke redd for å søke kunnskap fra andre, og har en holdning om at selv om du kan mye selv, finnes det alltid andre som kan lære deg mer. Du er flink til å kommunisere og kommer godt overens med andre som gjør at du trives godt med teamarbeid.

Videre ser vi etter deg som:

 • Har godkjent fagbrev eller annen relevant IT utdannelse. Har du relevant erfaring kan dette kompansere for manglende utdanning.
 • Er nysgjerrig rundt ny teknologi og har god teknisk innsikt
 • Kunnskap innen informasjonssikkerhet og Microsoft 365
 • Det er en fordel om du har kjennskap til scripting i Powershell og Service Management
 • Behersker norsk som språk, skriftlig og muntlig


Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrifter.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid. Du blir fast ansatt hos Inmeta etter endt rekrutteringsprosess
 • Plassering: Nydalen, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Inmeta har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som består av ca. 120 ansatte fordelt på Oslo, Trondheim og Hamar. De jobber for Norges største virksomheter i offentlig- og privat sektor. De deltar i prosjekter som både er spennende og samfunnsnyttige, og fungerer ofte som en utvidelse av kundens IT-avdeling. De passer alltid på å dra nytte av de unike mulighetene den nyeste teknologien gir som gir fornøyde kunder og spennende prosjekter for de ansatte!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen