Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å løfte Handelsbanken til nye høyder?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Handelsbanken er i sterk vekst og er i den sammenheng på utkikk etter en fullstack-utvikler til vårt kontor i Oslo.

Det blir stadig viktigere å tilby den beste brukeropplevelsen. Vi ønsker de nå å ansette en utvikler med hovedfokus på å lage gode, effektive og brukervennlige grensesnitt på frontend og skape funksjonelle og robuste tjenester laget på backend.

Stillingen vil inngå i et team hvor du har gode muligheter for å arbeide med varierte og spennende arbeidsoppgaver. Teamet inngår igjen som en del av en utviklingsavdeling, med til sammen 20 medarbeidere, som har systemeieransvar for bankens kontor- og kundesystemer, utvikling av datavarehus, rapportering og robotiseringsløsninger samt mindre applikasjoner for bankens kunder og kontorer.

Vi er på jakt etter flere kloke hoder. Det spiller ingen rolle om du har masse erfaring eller bare møter noen av kvalifikasjonskravene. Det som teller for oss, er at du har egenskaper og ferdigheter som passer i Handelsbanken, og at du har lyst til å være en del av vårt profesjonelle og spennende arbeidsmiljø.

Hva innebærer stillingen? Som fullstack-utvikler vil du jobbe med utvikling av applikasjoner som benyttes å bankens kontorer.  Du vil jobbe tett på brukerne av løsningene, og vil få stor påvirkningskraft på valg av løsning.
 

 • Tett dialog med brukerne
 • Utvikling av gode, effektive og brukervennlige grensesnitt
 • Forvaltning av eksisterende applikasjoner
 • Teste og deploye nye løsninger
 • Smidige utviklingsprosesser


Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?  

 • Utdannelse på høyskolenivå, gjerne innenfor IT
 • Erfaring med frontend-utvikling (eks: JS/TS, React, Angular, CSS Frameworks, CSS)
 • Kjennskap til ulike verktøy, rammeverk og prinsipper i backend-utvikling (eks: Java, Spring Framework, JDBC/JPA (Hibernate), RESTful, SOAP, Maven/Gradle)
 • Erfaring med relasjonsdatabaser og SQL
 • Kjennskap til testautomatisering på forskjellige nivåer, og automatisering av prosesser
 • Erfaring med arbeid i prosjekter


Hvilke personlige egenskaper ser vi etter?  

 • Du er strukturert, motivert og trives med å arbeide selvstendig
 • Du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper
 • Du er nøyaktig, og evner å håndtere flere saker samtidig
 • Du er fleksibel, og har en kreativ tilnærming mot utfordringer


Hva kan vi tilby? I banken er vi stolt av vår kultur og våre verdier. «Ett lag» er viktig for oss, samarbeid, korte beslutningsveier, respekt for hverandre og gleden ved å lykkes sammen som er til det beste for våre kunder er en viktig del av vårt verdigrunnlag.    
Vi kan tilby en spennende hverdag med mange interessante oppgaver, og stillingen gir deg store muligheter til å øke kompetansen innenfor alle forretningsområdene i banken.  Vi verdsetter våre ansatte og legger stor vekt på å ivareta en god kultur og å tilby gode utviklingsmuligheter. Vi har en flat struktur der kunnskapsdeling og samarbeid står sentralt.
 

 • Moderne og sentrale lokaler på Tjuvholmen
 • Nyoppusset kantine og takterrasser som brukes både i og utenfor arbeidstid
 • Fleksibel arbeidstid
 • Gode ansattordninger for lån, pensjon og pensjonsforsikring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Svært hyggelige og kompetente kollegaer
 • Bedriftsidrettslag (ski, fotball, løping etc.)


Er du fremdeles usikker på om du skal søke? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus AS v/ Seniorrådgiver Anders Kihle (+47 977 67 816) eller Rådgiver Lars Følstad (+47 901 64 707) for en uforpliktende og konfidensiell samtale.
 

Om arbeidsgiveren

Handelsbanken i Norge er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet. I Norge har Handelsbanken 280 milliarder NOK i utlån. Handelsbanken er Norges tredje største bedriftsbank. Handelsbanken er representert i hele landet med 43 kontorer og rundt 800 ansatte. I tillegg til tradisjonell bankvirksomhet, tilbyr Handelsbanken tjenester innen livsforsikring, kapitalforvaltning og verdipapirer (rente og valuta, aksjemegling, corporate finance). Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken. Banken ble etablert i 1871. I Norge har Handelsbanken vært siden 1988. Hovedkontoret ligger i Stockholm, og banken er notert på Stockholm børs. Se mer informasjon på våre hjemmesider: www.handelsbanken.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen