Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Servicetekniker for Nord-Europas største isbitfabrikk

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oppaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.06.2022
Gå til søknadsskjema

Tanken om Mr.Iceman ble vekket til live under en fest med altfor få isbiter og altfor lunken drikke. Hvor ofte har ikke verten glemt å lage isbiter til festen eller laget for lite?
Dette problemet ønsket Jack Stensland å løse. Etter flere måneder med planlegging, startet arbeidet med å sette sammen en liten manuell isbitfabrikk i foreldrene til Jacks garasje. 26 juni 1999 startet den første produksjonen og salget av ferdiglagede isbiter var i gang. (Skepsisen var stor, hvordan skulle man få Ola Normann til å kjøpe noe man kan lage selv?)

Mange år og fryktelig mange isbiter senere er det den største selvfølge å ha en MR. ICEMAN pose i fryseren for alle vet jo at det er TWICE AS NICE WITH ICE!

Mr. Iceman vokser og trenger en dyktig servicetekniker for å sikre god flyt og stabil oppetid i produksjonen. Du vil få ansvaret for å gjennomføre service og vedlikehold, og bli en sentral del av teamet som sørger for at Nord-Europas største isbitfabrikk leverer den kvaliteten som kundene forventer. I samarbeid med teknisk sjef ønsker vi at dere etablerer et vedlikeholdsprogram som er i toppklasse, slik at selskapet kan fortsette å vokse.
Fabrikken har i dag 15 faste ansatte, går i to skift og produserer 7 dager i uken. Fabrikken er også ISO sertifisert og har som mål om å bli verdens mest bærekraftige isbitfabrikk

Vil du være med å lage verdens mest bærekraftige isbiter hos MR. ICEMAN?

Vi søker Servicetekniker

Vi tror at du har noen av disse egenskaper og kompetanser

  • Ansvarsfull og proaktiv
  • Liker å jobbe mot et mest mulig planlagt vedlikeholdsprogram og stabil drift
  • Gjerne erfaring fra større fabrikker og gode service og vedlikeholdsprogrammer
  • Fagbrev som automasjonsteknikker eller industrimekaniker


Mr. Iceman ble i 2019 nominert til Mangfoldprisen, bruker 100% gjenvinnbar energi, pakker i resirkulerbar plast og er ISO sertifisert.

Har du spørsmål til rollen, kontakt:
Arne H. Underdal-Loktu 
Partner
+47 91131414 
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen