Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker tekniker/blåsemekaniker til Tekam Telecom!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.06.2022
Gå til søknadsskjema

Er du praktisk anlagt og glad i en variert arbeidshverdag? Vil du være en viktig bidragsyter i et spennende firma? Da må du lese mer om denne muligheten!

Informasjon om stillingen

Tekam er lokal entreprenør og leverandør innen telecom-, elektro-, smarthus- og alarmtjenester i Trøndelag. Vår kjerneverdi er «kvalitet i alle ledd», og vi har gjennom årene utviklet oss til å bli en allsidig bedrift med sterk kompetanse innen telecom, elektro og IoT. Siden oppstarten i 2013 har vi bygd og driftet offentlig nett, og med på laget søker vi nå en tekniker/blåsemekaniker som kan bistå i arbeidet med fiberblåsing.

Som tekniker/blåsemekaniker vil du ha en variert hverdag der du jobber tett i team med andre på Telecom-teamet. Du vil ha en sentral rolle i samarbeidet, og du vil sammen med en kollega ha ansvar for å blåse fiberoptiske kabler inn til våre kunder. Når kabelen er «blåst» gjennom rørene skal kabelen kveiles og klargjøres. Det kan også bli behov for å grave etter kabler eller lignende. Du vil få god opplæring, og for riktig person kan det være muligheter for mer ansvar på sikt.

Oppdragene vil primært foregå innenfor Trondheimsområdet, men det kan bli aktuelt å reise på oppdrag andre plasser i Trøndelag. Reising må derfor påregnes innenfor dette området, primært innenfor ordinær arbeidstid.

Du blir tilbudt

 • Bonusordninger og fleksibel arbeidstid
 • Mulighet for å jobbe på spennende prosjekter rundt i hele Trøndelag
 • Vi kan skryte av godt sosialt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger
 • For riktig kandidat kan det være muligheter for andre arbeidsoppgaver og større ansvarsområder på sikt

Arbeidsoppgaver

Du vil få varierte arbeidsoppgaver, men overordnet vil oppgavene omhandle:

 • Bistand i prosessen med fiberblåsing
 • Forefallende gravearbeid og kobling av rør
 • Klargjøring av ferdigblåst fiberkabel
 • Frakt av nødvendig utstyr
 • Andre oppgaver etter behov

Vi søker deg som

 • Trives med fysisk arbeid og en variert hverdag
 • Har førerkort klasse B. Det er positivt dersom du har førerkort klasse BE.


Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss, og har tro på:

 • Løsningsorienterte personer som evner å finne de gode løsningene
 • Fleksible personer som tilpasser seg og er åpen for endringer
 • Initiativrike personer som identifiserer og driver oppgaver før det blir forespurt av andre

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% engasjement ut november. For riktig kandidat er det muligheter for forlengelse og/eller fast stilling på sikt.
 • Arbeidstid: Kjernetid 07.30-15.30
 • Plassering: Falkenborgveien 35C
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Seneste søknadsfrist er 28. juni 2022.

Informasjon om bedriften

Tekam er din lokale entreprenør og leverandør innen telecom-, elektro-, smarthus- og alarmtjenester i Trøndelag. Vi leverer tjenester til både privatpersoner og bedrifter.

Siden oppstarten i april 2013 har vi bygd og driftet offentlig nett. Gjennom årene har vi utviklet oss til en allsidig bedrift med sterk kompetanse innen telecom, elektro og IoT. Tekams styrke er vår evne til å effektivt løse våre kunders største utfordringer, til den beste kvaliteten i markedet. Vi har utstyret og bemanningen til å bistå våre kunder på best mulig måte.

Vi er en samarbeidspartner til å stole på, og har satt fokus på vår kjerneverdi – kvalitet i alle ledd. Vi setter alltid deg – kunden i fokus. Våre ansatte har unik kompetanse og et godt arbeidsmiljø, som gjenspeiles i arbeidet vi utfører. Tekam er et trygt og godt valg.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen