Har du lyst til å være en rådgiver mot norske bedrifter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være en ekspert som bistår bedrifter med å finne løsninger som passer for akkurat dem? Trives du i skjæringspunktet mellom salg og kundeservice? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

I Talkmore vil du ta del i et ungt og dynamisk miljø der alle heier på hverandre. Selve avdelingen er delt opp i flere team og du vil sammen med din teamleder legge en god strategi for hvordan dere sammen skal få de mest fornøyde kundene. Du vil tilhøre teamet som jobber ut mot Talkmores mange bedriftskunder. Du vil blant annet drive med oppsøkende dialog til eksisterende kunder og sikre at de er fornøyde og har de produktene og tjeneste fra Talkmore som de burde ha.

Vi kan gjennom et langt samarbeid si at du vil få alle forutsetninger for å lykkes, og om du trives og blir motivert av en hektisk arbeidsdag tror vi du vil stortrives i rollen.

I Talkmore vil du ikke bare hjelpe kundene, men også være en bidragsyter til et effektivt, målrettet og trivelig arbeidsmiljø. Juli 2021 ble Talkmore sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter at de som selskap gjør mye riktig, og at deres medarbeidere trives. Det er vi veldig stolte av!

Kontoret holder til i lyse og "freshe" lokaler sentralt i Oslo. Arbeidstid vil være fra 09:00 til 17:00 mandag til fredag, og annen hver lørdag.

For å passe inn hos Talkmore, er du en engasjert og fremoverlent person med rette innstilling og samme tenkemåte som oss. Du trenger ikke å ha jobbet i kundeservice eller salg før, men har stå-på-vilje, er lærevillig og opptatt av å yte god service - og du brenner for å oppnå gode resultater sammen resten av teamet. Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse.

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe proaktivt med oppsøkende dialog til nye og eksisterende bedriftskunder over telefon
 • Salg av Talkmore sine produkter og tjenester
 • Onboarding av nye kunder
 • Sørge for gode kundeopplevelser

Vi søker deg som

 • Gjerne har erfaring med salg eller kundeservice
 • snakker og skriver flytende norsk
 • har mulighet til å starte i løpet av juni

Som person er du

 • Utadvent med gode kommunikasjonsferiegheter muntlig og skriftlig
 • Trives med telefon som arbeidsverktøy
 • Gode samarbeidsevner
 • Serviceminded og relasjonsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Juni
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Karvesvingen 5, 0567 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Talkmore har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen