Nyutdannet Utvikler som ser etter en spennende start på din karriere? Søk her !

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du på utkikk etter et selskap hvor utvikling og læring står i fokus? Hos Visma Financial Solutions vil du få bryne deg på spennende problemstillinger og utfordre deg selv teknisk med et støttende team i ryggen!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker Academic Work etter utviklere til Visma Financial Solutions AS - et spennende fintech-selskap. Vår oppdragsgiver har nå behov for å styrke tech-teamet med flere flinke utviklere slik at de kan videreutvikle markedets beste løsninger for fakturaoppfølging.

Fakturaoppfølging er en viktig del av Vismas Invoice Lifecycle Management- satsing, og du vil derfor også få mulighet til å jobbe i fellesskap med Vismas mange selskaper.

Hvorfor velge Visma Financial Solutions?

 • Muligheten til å utvikle dine ferdigheter gjennom E-Kurs, Visma Learning Zone og andre kanaler
 • Gode pensjons- og personalforsikringer som bl.a. inkluderer helse og reiseforsikring
 • Store karrieremuligheter innad i selskapet.
 • Ferieleiligheter i Marbella og Chamonix
 • Gode bedriftsavtaler som gir ansatte en rekke tilbud gjennom vårt Fordel Ansattprogram


Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre.

Arbeidsoppgaver

Som nyansatt hos Visma Financial Solutions får du tildelt en fadder som følger deg opp i arbeidshverdagen. I tillegg blir du en del av et team som jobber mot et felles mål og er disponible hvis du skulle ønske en kodegjennomgang. I denne stillingen vil du få store muligheter til å utvikle deg innenfor ditt fagfelt.

I hovedsak kommer dine arbeidsoppgaver til å være

 • Jobbe med eksisterende og nye produkter
 • Ny- og videreutvikling av kundeportaler og eksisterende integrasjoner
 • Samarbeide med de andre i teamet for å finne best mulig løsning på en utfordring
 • Være deltaker i store og små utviklingsprosjekter
 • Jobbe med fremtidsrettet teknologi


Som utvikler i Visma Financial Solutions vil du jobbe med eksempelvis Progress openedge ABL og database. Du får også muligheten til å jobbe med annen spennende teknologi.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innenfor IT/teknologi eller lignende.
 • Kan kommunisere flytende på norsk
 • Har gode samarbeidsevner
 • Ønsker å skape gode brukeropplevelser


Vi ser etter motiverte og lærevillige utviklere. Det er ingen krav, men en fordel om du har kjennskap til følgende teknologier:

 • Progress OpenEdge ABL, Progress Webspeed
 • .NET, Webservices, REST og XML

Hvem er du?

Som person er det viktig med god teknisk forståelse. Du evner å jobbe selvstendig, men trives også godt med å jobbe i team. Du setter deg raskt inn i nye oppgaver og arbeidsområder, samt at du liker å tilegne deg ny kunnskap. Du har et øye for detaljer og setter nøyaktighet høyt. Som person er du også gjerne strukturert og liker å ha kontroll og orden på det du foretar deg. Du er glad i å sette deg inn i komplekse problemstillinger og motiveres av å løse oppgaver.

Vi ser etter deg som brenner for utvikling!

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Visma Financial Solutions AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Visma Financial Solutions AS er en ledende aktør i Norge som digitaliserer og automatiserer fakturaprosessen. I tillegg til at vi er Norges 3. største inkassoleverandør, leverer vi tjenester som inkluderer faktura til betaling (Order to cash), fakturaproduksjon fakturadistribusjon, betalingsoppfølging, rettslig inkasso, overvåkning, rapportering og rådgivning. Vi er ca 120 engasjerte medarbeidere, og har kontorer i Oslo og Trondheim.Vi har kunder i alle størrelser og bransjer, og målet er at våre automatiserte tjenester bidrar til at våre kunder, skal få økt likviditet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen