Vil du jobbe som Travel Agent hjemmefra? Da har vi den perfekte jobben for deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo eller hjemmekontor
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en full utdannelse innen GDS bookingsystemer og prosesser slik at du kan yte høyeste servicenivå til forretningsreisende? Vi søker nå etter flere dyktige kollegaer som ønsker å ta sjansen på å utvikle seg i reiselivsbransjen. Er du Webhelps nye travel agent?

Informasjon om stillingen

I denne stillingen vil du primært jobbe med kundeservice for reisebestillinger. Dette omhandler alt fra å hjelpe kunder med å bestille reise, ombooke flyvninger, eller håndtere klagesaker. Som reisekonsulent for Webhelp vil du ha den fulle friheten til å jobbe hjemmefra, og Webhelp sender ut datamaskin og alt du trenger for å komme i gang. Arbeidstidene varierer, og du vil ha en klar timeplan for når du vil jobbe. For deg som har mulighet og ønske, er det også mulighet for å sitte på et av våre fysiske kontorer sentralt i Oslo.

Hvis dette høres ut som den rette jobben for deg, benytt anledningen til å sende inn din søknad i dag!

Du blir tilbudt

 • Valgfriheten mellom hjemmekontor eller fysisk oppmøte
 • Mange utviklingsmuligheter
 • Betalt utdanning
 • En jobb i en bedrift som er en av de ledende innen teknologi for reiselivsbransjen
 • Muligheter for bonuser
 • Mulighet for å være en del av et multinasjonalt selskap med gode karrieremuligheter
 • Fulltidsjobb

Vi søker deg som

 • Har videregående utdanning (eller høyere)
 • Er villig til å delta på en 12 ukers opplæring som vil være grunnlaget for din karriere i vår bedrift
 • Har norsk som morsmål (eller har fagbrev på nivå C1, dersom du ikke har norsk som morsmål)
 • Har gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Selv om du må oppfylle noen minimumskrav, er det personligheten og potensialet vi vil legge mest vekt på når vi vurderer kandidater. I stillingen som Travel Agent ser dermed etter kandidater som kjenner seg igjen i følgende personlige egenskaper:

 • Strukturert
 • Moden
 • Selvgående
 • Serviceorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: 11. juli
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Hjemmekontor eller våre kontorer i Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Webhelp har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Webhelp ble grunnlagt i 2000 i Frankrike og var opprinnelig et selskap som jobbet med IT-støtte, men har med årene vokst og jobber i dag med både kundesenterdrift og forretningsstøtte. Med sin vekst har de også vokst seg større over hele verden og har i dag kontorer på nesten alle kontinenter, bare i de nordiske landene sysselsetter Webhelp 1700 personer i ulike roller i selskapet. I dag jobber Webhelp med alt fra salg og kredittbehandling til kundesupport for både bedriftskunder som bruker Webhelp-systemer og privatkunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen