Ønsker du å bidra til å utvikle og forme morgendagens togtilbud?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Flytoget er invitert til å delta i forhandlinger om togtrafikken på Østlandet. Som IT-arkitekt hos Flytoget vil du få en sentral rolle i arbeidet med å identifisere, definere og etablere IT-plattformen som Flytogets eksisterende og nye drift skal baseres på.

Som IT-arkitekt vil du være med å beslutte IT-arkitekturen for administrative støttesystemer, tog-operative og distribusjonsløsninger. Arbeidet vil omfatte å definere og beskrive behovene til nytt plan og driftsverktøy, dataflyt internt og eksternt, plattform for web og app, dataplattform, samt administrative støttesystemer som ERP.

Flytoget tilbyr: Du vil få mulighet til å jobbe i en bedrift som har kort vei til beslutning, og samtidig ha mange spennende baller i luften til enhver tid, i en bransje som er i stor endring. Du vil jobbe med forretningskritiske prosjekter og løsninger. Vi tilbyr også et arbeidsmiljø preget av kompetansedeling og kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode. Flytoget tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til moderne kontorlokaler med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Ansvar for Flytogets virksomhetsarkitektur, IT-arkitektur og dataplattform.
 • Ansvar for målbildet for virksomhetsarkitektur, inkludert rammeverk, videreutvikling, dokumentasjon og forvaltning basert på Flytogets strategi og mål.
 • Ansvarlig for Flytogets transformasjon for å bli datadrevet.
 • Ansvar for dokumentasjon av dagens IT arkitektur, konfigurasjonsstyring og informasjonsflyt i henhold til etablerte rammeverk og organisering av arbeidet med å holde arkitekturbeskrivelser oppdatert.
 • Dokumentere intern og ekstern dataflyt, med spesielt fokus på Bane NOR og Entur integrasjoner.
 • Faglig ansvarlig og mentor for kompetansebygging innen virksomhetsarkitektur og IT-arkitektur i avdelingen.


Erfaring og/eller kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdannelse fra Universitet/høyskole innenfor IT/IS
 • Minst 3 års erfaring som arkitekt i konsulentselskap eller større organisasjon
 • Erfaring med utvikling av virksomhets-, forretnings-, løsnings og/eller IT arkitektur
 • Erfaring med spesifikasjon og analyse av krav, løsningsbeskrivelse og estimering av IT-løsninger
 • God kompetanse på kravutforming, modellering, estimering, design, utvikling, test og leveranse av informasjonssystemer og verktøy som støtter dette
 • God forståelse av APIer, integrasjoner og data samt hvordan IT og informasjonssystemer understøtter forretningen
 • Gode kommunikasjonsevner, både på skandinavisk og engelsk.


Personlige egenskaper: Flytoget ser etter deg som er selvstendig, analytisk og strukturert. Du er en brobygger med svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og innehar stor arbeidskapasitet. Samtidig må du kunne ta helikopterperspektivet, men når det trengs går du også ned i detaljene på integrasjonsnivå.

Søknadsfrist: Snarest  Arbeidssted: Oslo sentrum

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Capus AS ved rådgiver Adrian Marthinsen på e-post adrian.marthinsen@capus.no eller tlf. 938 15 523.

 

Om arbeidsgiveren

Vil du bidra til å sikre stabil og sikker it-drift for en av Norges sterkeste merkevarer? Hos oss applauderes out-of-the-box-tenking og det er korte beslutningsveier. Flytogets eksisterende salgs- og kundeinformasjonsløsninger brukes i et normalt år av over 6,8 millioner reisende.

Flytoget er en av Norges sterkeste merkevarer og tilbyr et produkt som våre kunder er svært fornøyd med. Selskapet er en attraktiv arbeidsplass med stolte medarbeider.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen