Ønsker du å jobbe hardware-nært på systemer som vil brukes over hele Norden?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På jakt etter en jobb hvor du kan se og føle på resultatet av arbeidet ditt? Som systemutvikler hos oss vil du jobbe med systemer og apper med over en million brukere. Du vil få utfordret deg og du vil få gjort en forskjell.

Informasjon om stillingen

Arbeidet du gjør hos oss vil berøre livene til svært mange og du vil kunne se effekten av det over hele Norden. Fra en app som brukes av en million mennesker til distribuerte nettverk med over 1500 kameraer, routere, switcher, dynamiske skjermer, ladestasjoner og mer som reagerer i sanntid. På under et sekund har våre egenutviklede systemer lest bilskilt, prosessert dem, undersøkt tillatelser og sendt det tilbake til kundene gjennom appen vår. Vi kommer til å gi deg utfordringer som du ikke vil støte på andre steder, og muligheten til å jobbe tett på ting du kan se og ta på. Vi har en utrolig mengde data vi jobber med, da vi i enkeltsystemer prosesserer oppmot 1000 events i minuttet i (nær) sanntid. Over alle systemene våre ser vi over 2 millioner web-requester daglig, og over 1,6 millioner av de går til FLOW-backend. For oss betyr det også at du ikke skal kode særlig lenge før du kommer i kontakt med databasen vår og din kode kan ha signifikant påvirkning.

To av dine kommende kollegaer, Tomas og Andreas, sier følgende om å jobbe i APCOA:

"Jeg liker at venner og familie bruker appen jeg er med å utvikle og at over 800.000 i Norge har lastet ned vår app. Det er gøy å bruke ny teknologi, samt å sammarbeide tett med dyktige kollegaer i utviklingsavdelingen. Samarbeid med andre avdelinger fungere også veldig godt, for å nå felles målsettinger om forbedret programvare og fornøyde brukere."

"I Apcoa får man fort eierskap til sine deler av prosjektene som gjennomføres, og man har alltid hyggelige kollegaer tilgjengelig som du utveksler ideer og løsninger med. Vi jobber mye med å vedlikeholde eksiterende kodedebase, men får ofte mulighet til å starte opp helt nye prosjekter, enten i tjenester som allerede finnes, eller som skal startes helt fra bunn."

Du blir tilbudt

 • En bedrift med fokus på miljø og svært lavt karbonavtrykk. Les mer om det her https://www.apcoa.no/kundesenter/kundeinformasjon/miljoe-og-baerekraft/
 • Mulighet for å jobbe svært bredt og variert på en rekke prosjekter
 • Fokus på fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Konkurransedyktige vilkår og helt toppmoderne nye lokaler med flott utsikt og strålende kantine

Arbeidsoppgaver

I denne rollen vil du få muligheten til å bygge mange nye løsninger, og du vil samarbeide tett med kontorene i Sverige og Danmark hvor vi lanserer mye nytt. Du kommer hovedsakelig til å jobbe med Python, Django, postgreSQL Database, typescript, REST Api og Vue.

Hos oss kommer du til å jobb hovedsakelig mot backend, men det er ikke til å unngå at man vil utsettes for hele stacken og arkitekturen vår. Vi krever ingen erfaring med dette, men du må ha et ønske om å få utfordret deg selv.

Vi søker deg som

 • Har en relevant høyere utdanning, informatikk eller lignende
 • Har gjerne kjennskap til et objektorientert programmeringsspråk, fortrinnsvis python
 • Utover språk må du ha en forståelse for SQL databaser, REST API, og gjerne Django

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Rekruttering, fast ansettelse hos APCOA
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. APCOA har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

APCOA er bygget på ekspertise og innovasjon. Våre medarbeidere har erfaringen, kunnskapen og kreativiteten til å kontinuerlig utvide ideen om hva et parkeringsselskap jobber med. Den lokale kunnskapen er hjertet av vårt tjenestetilbud. Deres ekspertise former pakken vi tilbyr og de teknologiske fremskrittene vi gjennomfører. Ærlig og respektfull interaksjon mellom hverandre er vår førsteprioritet. Det er slik vi behandler våre medarbeidere og våre partnere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen