Vil du ta neste steg til applikasjonsforvaltning og drift?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Løren
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi stiller med et faglig sterkt miljø hvor du kan blomstre i din karriere! Vårt håp er at du vil lære så mye som mulig for vi lever av å være cutting edge, vi er fremst, vi jobber bare med de beste løsningene og vårt eneste våpen er at vi er mer kreative og fleksible en de store.

Informasjon om stillingen

Jobber du i 2-3 linje i dag og lurer på hvor utviklingen din skal fremover? Vi ønsker å gjøre deg til en stjerne, og hos oss vil du få muligheten til å tilegne deg verdifull kunnskap og ta del i et miljø som lever av egen kunnskap.

Kompetent og spennende miljø, man får mye frihet til å utvikle løsninger. Ser du noe som interesserer deg så vil vi være de første til å hjelpe deg med å lære om det. Hvis du finner en spennende løsning så er vi agile nok til å ta dem et steg videre, det er ikke mangel på hjemmesnekra løsninger hos oss. Skal finne painpoints som vi kan være med å løse, alle ting kan finne løsninger. Det er velkomment og engasjerende, du får litt say rett og slett. Man får cred for å bidra på alle plan.

Øyvind blir en av dine nærmeste kollegaer og dette sier han om arbeidshverdagen:

"Jeg merker at det man gjør har en positiv påvirkning på folk, for vi er med på å gi verktøy og muligheter sånn at folk kan gjøre jobben sin bedre."

Hva kan du forvente av oss?

 • Vi er opptatt av fleksibilitet, i alt fra arbeidstid til arbeidssted.
 • En hverdag med kompetanseoverføring, vi deler alle en sterk entusiasme for teknologi og det smitter
 • Arbeidsplass med store sosiale soner som vi brukes og en virkelig fantastisk kantine hvor vi samles
 • Vi støtter deg i din læring, skolegang ved siden av arbeidsplassen vil støttes
 • Du får kursing og sertifisering blant annet:
 • CCA-V Citrix Certified Associate - Virtualization
 • CCP-V Citrix Certified Professional – Virtualization
 • Relevante sertifiseringer for drift av Microsoft plattform

Arbeidsoppgaver

Teamet du blir en del av er i dag på 7 stykker fordelt over Oslo og Kyrksæterøra, vi har også support som vi jobber tett sammen med. Det er et team med tung faglig kompetanse, hovedformålet vårt er drift og vedlikehold av datasenter og implementering av nye kunder.

Du vil få en variert arbeidsdag hos oss, fylt med utfordringer, forhåpentligvis latter og en bratt læringskurve!

 • Applikasjonsdrift
 • Implementering og drift av kunder
 • Problemløsning 2. og 3. linje
 • Drift av Citrix plattform
 • Automatisering av drift og tjenester
 • DAAS Windows 365 og Azure Virtual Desktop
 • Migreringsprosjekter til Azure
 • Microsoft 365 plattform

Vi søker deg som

 • Du har erfaring fra drift eller operations avdeling
 • Du har kjennskap til drift av Citrix plattform, M365, AD, Windows server og klient
 • Kan kommunisere godt på et skandinavisk språk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Sodvin
 • Plassering: Løren
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sodvin har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Sodvin AS, avd. Oslo (tidligere Fagdata AS) er en av Nordens teknologisk ledende skyleverandører. Data driftes og lagres i Norge, i et av verdens sikreste datasentre, Green Mountain. Vi opererer stort sett i SMB-markedet. For oss er IT-sikkerhet en lidenskap. Vi er en viktig del av Sodvin-konsernet, og er konsernets spisskompetanse på skydrift. Sodvin er en kundeeid gruppe som driver mangfoldig næringsvirksomhet med kunder over hele Norge. Den største delen av vår virksomhet er knyttet til skydrift, programutvikling, IKT, bredbånd og omsetning av elektrisk kraft. Virksomheten har et solid verdigrunnlag tuftet på raushet og engasjement, samt ønske om å bidra til trygghet og verdiskaping. Vi legger stor vekt på likeverd og mangfold blant våre medarbeidere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen