IT-spesialister

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Teknologi er gøy! Enda mer gøy er det å jobbe et sted der du stadig kan utvikle nye ferdigheter, samtidig som du bidrar til innovasjon og løser samfunnskritiske spørsmål.  

Capus er et av Norges fremste kompetansemiljøer innen rekruttering. Vi hjelper våre kunder med å finne de beste kandidatene og har solid erfaring med å rekruttere utviklere, arkitekter og andre stillinger innen IT og sikkerhet! Nå trenger de deg med på laget! 

 

 1. Har du IT-bakgrunn og ambisjoner om rakettvekst i karrieren?  

 2. Er du en trommeslager med god rytmesans for IT eller en som er 1337 i både gaming og programmering?   

 3. FrontEnd eller BackEnd ftw? / Ja takk, begge deler?  

 

Uansett hva dine preferanser er, har vi garantert en stilling for deg og dine karrieremål.  Vi søker kandidater med erfaring i ett eller flere av disse feltene: 
 

 • IT-sikkerhet 
 • FrontEnd / BackEnd / FullStack 
 • UX 
 • UI 
 • Webdesign 
 • Webapplikasjon 
 • Analyse 
 • IT-arkitektur 
 • Cloud  
 • .Net rammeverk 
 • Testing 
 • Prosjektledelse


Åpen, trygg og varig – Capus sine kjerneverdier setter standarden for vår virksomhet og kultur. I møte med oss, vil du alltid oppleve profesjonalitet og åpenhet. Våre rådgivere har et felles mål om at du skal trives, og ikke minst lykkes i din nye jobb. Vi står alltid til disposisjon for en uforpliktende samtale om karriereveiledning.  

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen