Junior Frontend-utviklere inviteres med på lovende gründerdrøm!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innen IT og ønsker å starte karrieren din i ett stabilt start-up med mål om å gjøre hverdagen lettere for freelancere? Vi ser etter deg med en «think bigger»-mentalitet. Hos oss er tanker og ideer hjertelig velkommen!

Informasjon om stillingen

Skiwo startet på StartupLab i 2016 med en ambisjon om å skape en tryggere og mer stabil hverdag for freelansere i Norge. I dag behandler vi over 10.000 oppdragi måneden og tilbyr tjenester med en freelanserbase med mer enn 5.000 talentfulle individer. I dag er vi en primærleverandør for blant annet Politiet, NAV og sykehus over hele landet. Vi er bygget på ønsket om å skape en forskjell i Norge, og verdiene og ambisjonene våre er til stede i alle ledd i organisasjonen.

Vi søker nå to Junior Frontend utviklere som vil jobbe tett med to av selskapene Skiwo eier og driver; Salita og Manymore. Begge stillingene vil rapportere til Group CTO.

Arbeidsoppgaver

Som Junior Frontend utvikler i Skiwo vil du jobbe tett med samtlige av våre interne avdelinger med mål om å utvikle og effektivisere måten vi jobber på internt. Du vil jobbe tett med våre seniorutviklere og bistå med diverse oppgaver, samt å tilpasse sluttproduktet til det norske markedet. Din hverdag vil være variert og uforutsigbar. Vi er innovative, nyskapende og legger ikke lokk på hverken ideer eller forslag. Det håper vi ikke du gjør heller.

Oppgaver du kan møte på i din hverdag er blant annet:

 • Administrasjon, utvikling og forbedring av internsystemer på tvers av organisasjonen
 • Bistå av utvikleravdelingen
 • Innhente informasjon og avdekke interne utfordringer, for så å utvikle løsninger basert på dine kollegers ønsker og preferanser
 • Supportere selskapene som drives av Skiwo og sørge for god dokumentasjon og forutsetninger for videre vekst


I din hverdag hos oss vil du møte på spennende tekniske verktøy som ReactJS, VueJS, Tailwind/Bootstrap og Ruby on Rails.

Hvorfor starte karrieren hos Skiwo?

 • Bli en del av et inkluderende arbeidsmiljø med over 10 nasjonaliteter og 16 språk representert på kontoret
 • Få muligheter for spennende karriereutvikling internt i Skiwo
 • Samarbeide tett med svært dyktige seniorutviklere
 • Egen lunchservice på kontoret som bidrar til et både hyggelig og sunt avbrekk i løpet av dagen
 • Vær en del av et selskap med dypt forankrede verdier og en tydelig ambisjon
 • Lokaler sentralt midt i Pilestredet i Oslo og fleksibel arbeidstid

Vi søker deg som

 • Er nyutdannet innen frontend-utvikling, IT el. lignende
 • Kan snakke og skrive norsk på et profesjonelt nivå
 • Har et ønske om å lære og er teknisk nysgjerrig


Det viktigste for oss er at du er initiativrik og ønsker å leke deg med forskjellig løsninger for å nå målene dine. Vi ser for oss at du har god samarbeidsevne og at du yter god service ovenfor dine kolleger som i noen tilfeller, blir dine kunder. Det er også viktig for oss at du ser løsninger der andre ser problemer, da vil du passe rett inn!

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Stilling: 100%. 6 måneders engasjement med mulighet for forlengelse og/eller fast ansettelse
 • Sted: Pilestredet 17, 0164 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work. Skiwo ber om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir rettet til Madeleine Greenfield på madeleine.greenfield@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Skiwo har gått fra 6 millioner kroner i omsetning i 2019 til over 100 millioner kroner i 2021. Les mer om Skiwo og hvordan det hele startet her!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen