Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Juniorkonsulent for skybasert produkt innen Performance Management og BI til Arribatec

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du drive med datamodellering, finne ut av problemstillinger i SQL og ha en kundeorientert rolle? Hos Arribatec får du muligheten til å utvikle deg innen analysemodeller og vokse inn i en konsulentrolle!

Informasjon om stillingen

Arribatec er ambisiøs tjeneste- og programvareleverandør som har som mål å revolusjonere måten forretningssystemer leveres på. Arribatecs visjon er "One Solution", noe som innebærer at de tilbyr en helhetlig programvare- og leveringsmodell for sine kunder, og gir kunden et konkurransefortrinn ved bruk av digitale virksomhetsløsninger. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 350 ansatte, og grunnet et ønske om videre vekst søker de en person til sitt konsulentteam innen Hypergene.

Hypergene er et skybasert produkt innen virksomhetsstyring. Arribatec selger, implementerer og forvalter produktet til kunder i Norge. Hypergene er en digital plattform som håndterer de forskjellige elementene innen virksomhetsstyring, sånn som målstyring, rapportering, budsjettering og prognosering. Som konsulent i Arribatec får du muligheten til å levere Hypergene-løsninger til kunder i både offentlig og privat sektor, samt muligheter til å jobbe internasjonalt dersom det skulle være av interesse.

Du vil tilhøre avdelingen BI & Analytics som i dag består av 12 personer som jobber med ulike analyseverktøy. Teamet som jobber med Hypergene består av 4-5 personer i alderen 25-30 år. Majoriteten på avdelingen er teknisk interesserte økonomer, der kombinasjonen av interesse for modellering, analyse, økonomistyring og virksomhetsstyring har vært faktorer for å trives og lykkes i rollen som konsulent. Du vil få opplæring av seniorkonsulenter, og få muligheten til å jobbe tett på prosjektene fra oppstart til implementering og forvaltning av løsninger.

«I min konsulentrolle i Arribatec møter jeg daglig både utfordrende og varierende arbeidsoppgaver i flere prosjekter. Kombinert med et engasjerende arbeidsmiljø og høy grad av tillitt har jeg vokst sterkt faglig og personlig siden jeg startet for over to år siden.» Bendik, Teknisk konsulent i Hypergene.

Arbeidsoppgaver

Arribatec har et langsiktig og helhetlig kundeperspektiv, og leverer derfor et bredt spekter av tjenester og produkter. Dette gjør at du som konsulent får en variert arbeidsdag med varierte oppgaver. Arbeidet innebærer mye frihet under ansvar og eksempler på vanlige arbeidsoppgaver er:

 • Analysere krav og behov fra nye og eksisterende Arribatec-kunder
 • Bidra i workshoper med kunder
 • Utarbeide rapporter og dokumentasjon i forbindelse med kundeoppdrag
 • Konfigurering av virksomhetsstyringsløsninger ved bruk av verktøyet Hypergene
 • Modellere databaser og analysemodeller i Microsoft SQL Server og Hypergene
 • Design av rapporter og design av analysemodeller i Hypergene

Vi søker deg som

 • Har relevant erfaring (studier eller arbeid) innenfor økonomi eller matematikk
 • Har arbeidserfaring i kundedialog fra enten deltid ved siden av studier eller etter fullførte studier
 • Har erfaring med SQL
 • Har interesse av å jobbe med modellering, SQL og virksomhetsstyring
 • Har god fremstillingsevne på norsk/svensk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra arbeid med økonomisystemer (ERP) eller analysering av økonomiske data

Som person har du et brennende ønske om å lære og utvikle deg som konsulent. Du er serviceorientert, selvstendig og løsningsorientert i ditt arbeid. Disse personlige egenskapene vil bli tillagt vekt sammen med den formelle kompetansen.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Gjerne snarest, eller etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Dette er en fulltidsstilling for et engasjement på 6 måneder med gode mulighet for fast ansettelse i Arribatec etter de første 6 månedene.
 • Plassering: Økern Portal i Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg på kandidat@academicwork.no.
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Arribatec er en global leverandør av digitale forretningsløsninger som støtter kunder i å oppnå konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av IT. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 350 ansatte og har kontorer i Norden, Europa og USA. Det er mange muligheter for å vokse hos Arribatec, og vi håper du vil bli med på laget!

Den nye avdelingen din forteller: «Vi er lidenskapelige når det gjelder data! Hos Arribatec streber vi etter å gi våre kunder et solid grunnlag for strategiske og operasjonelle beslutninger. BI og Analytics i Arribatec handler om å gi innsikt som er pålitelig og relevant for våre kunder.»

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen