Er du ivrig etter å få en pangstart på utvikler karrieren din? Da er vi selskapet for deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo eller Sandefjord
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Bli med på reisen! Vi er et stadig voksende selskap som ser etter eventyrlystne og lidenskapelige utviklere med interesse for faget. Hos oss får du muligheten til å bygge på din kompetanse i trygge omgivelser med støtte fra et onboarding program og mer erfarne kolleger.

Informasjon om stillingen

Gurusoft AS er et programvareselskap som leverer innovative nettbaserte løsninger til flere av de største norske bedriftene innen privat og offentlig sektor. Vi er et fremtidsrettet selskap som for øyeblikket står foran mange spennende forretningsmuligheter. I Oslo har vi etablert en avdeling bestående av “young professionals” der følelsen av å være en startup står sentralt, men med mulighetene og tryggheten fra en virksomhet som har vist evne til å innovere og vokse over mange år. Nå har vi i Gurusoft satt oss nye mål, vi ønsker å bygge et lag som kan bidra til at våre løsninger også vokser i marked utenfor Norge. Vårt mål er å gjøre en norsk suksesshistorie også til en vinner i marked utenfor Norge.

Arbeidsoppgaver

 • Frontend / backend utvikling
 • Analyse og utvikling av webapplikasjoner og integrasjoner.
 • Analyse og utvikling av brukergrensesnitt UX/Frontend
 • Analyse og utvikling av tjenester/API og mikrotjenester
 • Utvikle og utføre enhets og systemtester
 • Dokumentasjon


I oppstartsfasen vil du være del av et onboarding program som har til hensikt å støtte nyansatte med å finne seg til rette. Som en del av programmet vil du også få tildelt en fadder som vil følge deg opp og være til hjelp når du skulle ønske det.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen datateknologi på minimum bachelornivå
 • Behersker objektorienterte programmeringsspråk
 • Kan jobbe selvstendig men fungerer også godt i et team
 • Er strukturert og samarbeidsvillig
 • Er lærevillig og ønsker å utvikle dine ferdigheter
 • Erfaring kan veie opp for manglende utdanning


Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo eller Sandefjord
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Gurusoft AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I Gurusoft har vi utviklet virksomhetskritiske webapplikasjoner og eget datasenter for kommuner, varehandel og eiendomsbesittere. Vi har 400 solide kunder og flere av Norges største virksomheter på kundelisten. Vi er 40 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Sandefjord og Helsingborg.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen