Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker tekniske kundekonsulenter til Signicat!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.05.2022
Gå til søknadsskjema

Er du interessert i teknologi og ønsker å jobbe i et ledende firma innen digitale identitetsløninger? Ønsker du å utvikle kompetansen din i et firma som satser på utvikling og løsninger for fremtiden? Vi søker nå etter tekniske kundekonsulenter til et spennende prosjekt i Signicat!

Informasjon om stillingen

Signicat er ledende leverandør av digitale identitesløsninger i Europa, og tilbyr den mest omfattende serien med identitetsløsninger i markedet. Vi tilbyr sikre, skalerbare og komplette løsninger som dekker hele kundens livssyklus. I forbindelse med et spennende migreringsprosjekt søker vi nå etter tekniske kundekonsulenter som vil bidra med kundeoppfølging og overføring av data.

Prosjektet er et tverrfaglig samarbeid mellom flere avdelinger internt, og målet er å flytte nye og eksisterende kunder over til ny plattform. Prosessen innebærer oppfølging av kunder, overføring av data og annet arbeid tilknyttet prosjektet. Målet med migreringsprosjektet er å skape mer effektive og skreddersydde identitetsløsninger for hver enkelt kunde, slik at vi leverer gode løsninger også i fremtiden. Du vil få en variert og lærerik hverdag, og rollen vil ligge i et grensesnitt mellom onboarding-, servicedesk- og customer success-teamet.

Hvorfor velge Signicat?

 • Mulighet for å delta i et spennende og innovativt prosjekt
 • Et firma med stort fokus på faglig og personlig utvikling
 • Mulighet til å opparbeide relevant erfaring i et ledende selskap
 • Gode karrieremuligheter internt

Arbeidsoppgaver

I arbeidet med migreringsprosjektet vil du ha en sentral og variert rolle. Som teknisk kundekonsulent vil du fungere som en kvalitetsbevisst og ryddig problemløser gjennom å bistå kunden via kundemøter, telefon og email. Du vil møte varierte problemstillinger, og kunden i andre enden er avhengig av deg for å få flyt og effektivitet i sin arbeidshverdag. Typiske arbeidsoppgaver vil omhandle:

 • Bistå og følge opp kunder i overgangen og integrasjonen av den nye plattformen
 • Delta i migreringsarbeidet og overføre data
 • Tverrfaglig samarbeid mellom ulike avdelinger tilknyttet prosjektet for å sikre utvikling
 • Oppgaver knyttet till dokumentasjon
 • Fornye og bistå kunder i forbindelse med sertifikathåndtering
 • Bistå med andre oppgaver ved behov, henholdsvis på servicedesk og onboarding

Vi søker deg som

 • Det er en fordel med utdanning innen relevant fagfelt. Her er vi åpen for kandidater med både fagbrev og utdanning på bachelor- og masternivå innenfor IT, IKT og teknologi.
 • Har teknisk forståelse og interesse for teknologi
 • Vi ser det som positivt dersom du har kompetanse innen programmering
 • Behersker norsk og engelsk på erfarent nivå, skriftlig og muntlig


Ut over formell kompetanse har vi stor tro på at man kommer langt med riktig motivasjon og personlighet. I arbeidet med prosjektet er det viktig å jobbe strukturert, slik at man sikrer effektivitet og overblikk til en hver tid. Det er også viktig å være serviceorientert for å bistå kundene på en profesjonell måte gjennom hele syklusen og prosessen. Løsningene og fremgangsmåtene man kommer borti kan være komplekse, og det er derfor også viktig å være utholdende og evne å investere tid og energi i arbeidet.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100% engasjement i minimum ett år, med muligheter for forlengelse og/eller fast ansettelse på sikt
 • Plassering: Beddingen 16
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Send inn søknad fortløpende dersom stillingen virker interessant, og senest innen 29.mai 2022.

Informasjon om bedriften

Signicat er den ledende leverandøren av digitale identitetsløsninger i Europa.

Vårt oppdrag er å bygge teknologi for at folk kan stole på hverandre i en digital verden. Vi gir tillit til identitetskrav i hvert trinn av kundereisen fra ombordstigning til offboarding. Les mer om Signicat her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen