Er du en teknisk magiker som har formlene til å løse våre problemer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Løren
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Elsker du å få ros for å løse tekniske problemstillinger som gir andre hodebry? Da er du stjerna vi leter etter. En fantastisk mulighet har åpnet seg hos Matiq, hvor du vil jobbe med en av de største matprodusentene i Norge.

Informasjon om stillingen

Matiq, som er en del av Capgemini jobber mot produksjonen i Nortura. Vi sørger for at de får så gode IT tjenester som mulig i sin arbeidshverdag, og det er her vi håper du vil bli med å bidra. Du vil jobbe med et bredt spekter av oppgaver - alt fra drift, support, oppsett av nye PC'er til feilsøking og nettverk. Vi krever ikke at du skal være ekspert på alle disse områdene, men du må ha en generell god IT forståelse.

Stillingen holder til på Løren hvor du vil jobbe på hovedkontoret til Nortura. Du vil jobbe i et team på totalt 3 personer, og du vil få god støtte og opplæring fra dine gode kollegaer.

Arbeidsoppgaver

Som IT support hos Matiq vil du ha en sentral rolle i bedriftens daglige funksjoner. Stillingen innebærer at du bruker din kunnskap til å utøve service og reparere PC`er, industriterminaler og andre driftsrelaterte oppgaver.

 • Oppsett av nye PC'er og industriterminaler mot sluttbruker
 • Feilsøking
 • Sette opp printere
 • Support
 • Andre driftsrelaterte oppgaver


I oppstartsperioden vil du få tett oppfølging av dine kolleger. Det er en fordel med noe kunnskap innenfor feltet, du kommer til å gå gjennom en opplæringsperiode før du senere sakte men sikkert fases inn i stillingen.

Vi søker deg som

Trives i et miljø med mye teknisk arbeid og er komfortabel med hektiske hverdager. Ettersom stillingen kommer til å kreve noe kundekontakt er det fantastisk om den ansatte er service innstilt og viser engasjement.

 • Har god IT forståelse
 • Behersker norsk og engelsk
 • Fungerer godt i et team og selvstendig
 • Det er en fordel med fagbrev innen IKT og noe arbeidserfaring


Som person er du dreven og tar nye utfordringer på strak arm. Du har et brennende ønske om å starte en karriere innenfor IT og blir motivert av å finne løsninger på problemstillinger.

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Løren
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Matiq har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen