Konsulent/Rådgiver Regional Masterdata system

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.06.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Seksjon Regional ERP MDM implementerer alle anskaffelsene Helse Sør-Øst skal benytte for å drifte alle sykehus i regionen. Den ene tjenesten består i å forvalte artikler ved å innhente master data, berike og kvalitetssikre artikler før kataloger produseres og distribueres til ERP systemet. Den andre tjenesten er å forvalte leverandør databasen til Helse Sør-Øst.

Oppdragsmengden øker og vi trenger å styrke teamet med en medarbeider på systemsiden for å påse kontinuerlig drift og utvikling på våre systemer og prosesser. 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil inneholde, men ikke begrenses til:

 • Sikre oppfølging av videreutvikling av systemer iht. gjeldende produktstrategi i samarbeid med Tjenesteansvarlig
 • Utarbeide kravspesifikasjon for nye oppdrag/endringsønsker i samarbeid med relevante parter internt i HSØ og underleverandør
 • Løpende oppfølging av driftsleverandører i henhold til service og vedlikeholdsavtale
 • Løpende oppfølging av interne leveranser
 • Bidra i etablering av veikart og årsplan for egen tjeneste
 • Kontinuerlig forbedring på egen tjeneste - fastsette målepunkter, oppfølging og analyse, rapportering og tiltaksgenerering innen funksjonalitet og i leveranse av tjenesten i produksjon

Kvalifikasjoner

 • Bred systemteknisk forståelse
 • Evne til å se helhetlig, samt forstå sammenhengen og avhengigheter mellom systemer og tjenester
 • God teknisk forståelse for applikasjonstjenesten sin del av den helhetlige leveransen til kunden
 • God ITIL prosesskjennskap og forståelse

Personlige egenskaper

 • Strukturert
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Analytisk

Vi tilbyr

 • Faglig utfordrende oppgaver i Norges største fellestjenesteleverandør
 • Arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom system, organisasjon og brukere
 • Godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Erik Mastrup
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
970 55 805


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen