Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Entur søker Incident Manager!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Visste du at et av de største og mest innovative tech-miljøene i Norge finner du i statseide Entur. Entur er et ungt og framoverlent selskap der delingskulturen sta°r høyt, og innovative løsninger blir rullet ut pa° løpende ba°nd. Na° skal vi styrke va°r enhet for Sikkerhet og Beredskap med ytterligere en Incident Manager som skal bidra til a° styrke og forbedre va°r hendelsesha°ndtering!

Entur er altsa° et ledende, offentlig teknologi- og serviceselskap. Entur mottok i 2021 Fyrlyktprisen fordi vi skaper noe som har gjenbruksverdi for andre virksomheter, det har nytteverdi for brukere og/eller virksomheter, vi bidrar med nyskapende løsninger, samhandler pa° tvers i forvaltningen, og vi bidrar til bærekraftige løsninger. Va°rt samfunnsoppdrag er a° skape en moderne infrastruktur som fa°r mennesker til a° reise grønnere, byer til a° bli smartere, og samfunnet mer bærekraftig.

For at det skal skje, er det nødvendig a° utvikle sømløse tjenester for hele mobilitets-Norge. Selv om det na° er 5 a°r siden oppstarten, er vi et ungt selskap som jobber med den nyeste teknologien og moderne prinsipper for utvikling og arkitektur. Va°re løsninger er tjenesteorienterte, hendelsesdrevet og skybaserte.

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til en effektiv "incident- og problem"-prosess
 • Ma°le, overva°ke og forbedre "incident- og problem"-prosessen
 • Utvikle gode arbeidsmetoder og metodikk for god a°rsaksanalyse
 • Definere og analysere KPI-ma°linger for prosessene
 • Kvalitetssikring og vedlikehold av prosessdokumentasjon
 • Delta i planlegging og gjennomføring av opplæring i linjen
 • Aktivt delta i prosessinnføring og gjennomføring
 • Kravstiller for verktøystøtte i prosessene
 • Sørge for interaksjon med andre enheter og støtteprosesser
 • Utvikling og kontinuerlig forbedring med DevOps og ITIL som rammeverk ? Andre oppgaver som naturlig faller innunder seksjonenes gjørema°l


Kvalifikasjoner

 • Utdanning pa° høyskole- eller universitetsniva°, bred erfaring kan kompensere for eventuelt manglende utdanning
 • Dokumentert erfaring med implementering og forbedring av ITSM-prosesser, ITILv3 eller nyere
 • Operativ prosesserfaring innen "incident og problem"
 • Kunnskap og erfaring med Service management system/verktøy som eks: Jira og Confluence
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne pa° norsk og engelsk
 • Kjennskap til DevOps eller lignende rammeverk
 • Erfaring fra kvalitetsoppfølging og systematisk avviksoppfølging
 • Evne til a° identifisere forbedringer, og gjennomføre disse
 • Ønskelig med erfaring fra større IT-miljøer og offentlig sektor
 • God teknisk kompetanse, gjerne med erfaring fra IT tjenester med høye oppetidskrav, skybaserte


Personlige egenskaper

Vi er ganske sikre pa° at du er en av de som blir trigget av buzzord som «smidig ledelse», «autonome team», «DevOps» og «mikrotjenester», og har erfaring fra tilsvarende utviklingsmiljø og teknologistack som benyttes i Entur. Va°rt fokus er a° bruke verktøy som va°re utviklere ønsker og liker a° jobbe med. Vi tror pa° a° bidra til samfunnet og flere av va°re løsninger er open-source som er tilgjengelig pa° va°r GitHub-profil, samt Entur Designsystem og a°pen utviklerdokumentasjon.

Vi tilbyr

Vi gir deg den gode følelsen av a° løse et viktig samfunnsoppdrag med topp moderne teknologi. Du fa°r utfordrende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon. Vi har et hyggelig arbeidsmiljø i nye moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi tilbyr selvfølgelig ogsa° konkurransedyktig lønn og betingelser. Entur har et sterkt fagmiljø og vi er seriøse pa° kompetansehevende tiltak, for vi tror at man aldri er helt utlært. Vi ha°per du vil være med og lære nye ting sammen med oss. Og det er en selvfølge at vi har god pensjonsordning, dekker mobiltelefon osv. Ellers jobber alle teamene agilt, og fleksibilitet er noe som er viktig for hele organisasjonen og vi streber etter a° fa° til en god balanse mellom jobb og fritid.,

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for a° bidra til enda bedre oppgaveløsning. #mangfold

Stillingen rapporterer til leder for Sikkerhet og Beredskap. Stillingen innga°r i vakt- og beredskapsordning.

Vekket dette en interesse? Da vil vi gjerne snakke med deg! Ta kontakt med våre rådgivere Arne Henning Underdal-Loktu: arne.loktu@capus.no / Rebecca Vatnar: rebecca.vatnar@capus.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen