Forvaltning av T-DOC

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.05.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Vil du være med å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje i en av Norges største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Har du ikke alle kvalifikasjonene vi ser etter, men er ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!

T-DOC er et logistikk- og kvalitetssystem for sterilisering og forsyning av sterile varer og produkter fra sterilsentralen til operasjonsavdeling, poliklinikk og sengepost ved sykehuset. T-DOC er modulbasert for å imøtekomme kundens behov. Som en del av forvaltning av T-DOC arbeider du med mange ulike oppgaver rettet mot kunder i hele Helse Sør-Øst.

T-DOC teamet består i dag av 6 dyktige medarbeidere med bakgrunn fra både helse og IKT. Vi ønsker å utvide teamet med innovativ og initiativrik medarbeider som ønsker å bidra til videreutvikling av et team med høy faglig kompetanse.

Arbeidsoppgaver

Det er mange ulike oppgaver vi løser i forvaltning av T-DOC. Eksempler på arbeidsoppgaver du kan møte er:

 • Rådgiving og oppfølging av saker fra helseforetak i Helse Sør-Øst
 • Feilsøking og feilretting i dialog med brukere og i samarbeid annen klinisk eller teknisk spesialkompetanse
 • Oppfølging mot systemleverandør og Helseforetak
 • Håndtering av endringer og endringsønsker i løsningen og infrastruktur
 • Bidra i prosjekt for å videreutvikle løsningen med nye versjoner og nye funksjonaliteter
 • Test og verifikasjon av løsningen


Sykehuspartner er inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter. Dette vil være en spennende reise å være med på, og vi er inne i en tid hvor endringsdyktighet vil være vesentlig for at organisasjonen samlet skal nå målene som er satt. Endringer i arbeidsoppgaver vil dermed kunne forekomme som følge av dette.

Kvalifikasjoner

Vi har behov for ansatte med ulike kvalifikasjoner. Eksempler på kvalifikasjoner vi kan etter hos deg:

 • Relevant høyere utdanning (erfaring kan kompensere for utdanningskrav)
 • God teknisk forståelse
 • Kjennskap til support og forvaltning av IT-løsninger
 • Kjennskap til /eller erfaring med kundeoppfølging og leverandøroppfølging
 • Kjennskap til ulike driftsmiljøer, både Citrix og tykke klienter
 • Kjennskap til ITIL-rammeverket

Personlige egenskaper

 • Engasjert og liker å ta ansvar 
 • Selvstendig, men samtidig evne til å jobbe i team
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Strukturert og kvalitetsbevisst
 • Fleksibel og endringsorientert
 • Jobben innebærer mye samhandling, og vi vil derfor legge vekt på personlig egnethet

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse.
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter til våre lokasjoner
 • Stillingen er lokalisert ved vårt kontor på Skøyen i Oslo
 • Hyggelige kollegaer


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Helene Kallhovd
Stillingstittel
Tjenesteansvarlig
Telefon
906 31 211

Kontaktperson
Siw Moen
Stillingstittel
Enhetsleder
Telefon
941 53 698


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen