Vi søker Coop sitt neste drift- og sikkerhetstalent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.05.2022
Gå til søknadsskjema

Er du student innen IT og har en brennende interesse for IT-sikkerhet? Som IT driftskonsulent hos Coop får du opparbeide deg verdifull erfaring ved siden av studiene i et dyktig fagmiljø!

Informasjon om stillingen

Coop Norge SA sitt IT Operation Center er ansvarlig for 24/7x365 overvåking og hendelseshåndtering for alle IT-tjenester, systemer, programmer og Data Senter Fasiliteter. IT OPC utfører også den operative kommunikasjonen mot de berørte enheter og sluttbrukere om kritiske situasjoner oppstår. Avdelingen strever for å redusere både varigheten og effekten av driftsstans. Som IT driftskonsulent hos Coop vil du utvikles og utfordres - er det deg vi ser etter?

Dine ansvarsområden kommer till å være:

 • Event/Incidenthåndtering/sikkerhetshåndtering
 • Generell IT-support og feilsøking med hovedvekt mot butikkdata
 • Tuning, konfigurasjon og proaktiv drift av løsninger
 • Utføre operativ kommunikasjon på vegne av Coop IT
 • Oppdatering av dokumentasjon


Du vil bli en del av en konsulentgruppe som sammen skal sikre 24/7x365 overvåking. Dette innebærer at du kommer til å jobbe i skift hverdag og helg, og få følgende arbeidstider: morgen 06.00-14.15, kveld 14.00-22.15 og natt 22.00-06.15.

Hvem er så du?

 • Du er student innen IT relaterte fagretninger
 • Du har fortrinnsvis erfaring innen kundeservice, drift eller support 1./2.linje, men dette er ikke et krav
 • Du har stor interesse for mobilitet og sikkerhet, og liker å sette deg inn i ny teknologi
 • Du har god forståelse og interesse for IT
 • Du har med fordel har kjennskap til programmeringsspråk som php, lua, java eller powershell
 • Du behersker norsk flytende, skriftlig og muntlig

Som person er du:

 • Strukturert
 • Ansvarsfull
 • Selvstendig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Omfang: Deltid, 20%
 • Lokasjon: Oslo, Grorud


Søknadsfrist: 22. mai

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Coop. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om Coop

Coop Norge SA er blant landets ledende detaljhandelsaktør. De er ansvarlig for innkjøp, sortiment, kjededrift, markedsføring og distribusjon til alle samvirkelagene og deres butikker innen dagligvare og faghandel.

Coop utvikler, implementerer, videreutvikler og støtter Coops IT-systemer på vegne av forretningsfunksjonene til Coop. De koordinerer all kontakt med selskapets IT-leverandører og samarbeidspartnere. Coop Norge SA har valgt en linje med mye in-house kompetanse hvor avdelingen består av 150 kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen