Studentprogram hos Tripletex! Er dette din mulighet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.05.2022
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en unik sjanse til å skaffe deg relevant utviklererfaring? Er du en nysgjerrig og engasjert student med en tydelig interesse for problemløsning og programmering? Tripletex søker nå studenter til en spennende deltidsjobb hvor det tilbys et skreddersydd opplæringsprogram!

Informasjon om stillingen

Tripletex er alltid på utkikk etter nye skarpe hoder som kan hjelpe oss med å fortsette utviklingen av markedets mest innovative økonomisystem. Vi søker nå studenter innen IT som ønsker en rakettstart på karrieren! Vi har gode erfaringer med nye talenter, og ønsker å gi dyktige studenter muligheten til å sette lærdom fra universitetet ut i praksis. Tripletex åpner døren for en gruppe IT studenter som gjennom ett år vil tre inn i en utviklerrolle på deltid og bli godt kjent med hverdagen i Tripletex. Og hvem vet - kanskje blir vi kollegaer etter at studietiden er over?

Hvordan vil året ditt se ut?

Gjennom et unikt Tripletex program vil ambisiøse utviklerstudenter få muligheten til å delta på et intensivt opplæringskurs som gir alle forutsetningene til å lykkes. Hos Tripletex vil du i løpet av et år få en unik mulighet til å være med på hele utviklingsprosessen, fra utforming av idé til implementering av sluttprodukt.

Sammen med teamet vil du løse lærerike og utfordrende oppgaver tilknyttet Tripletex' løsninger, og samtidig bidra til å skape en bedre brukeropplevelse. Du vil samarbeide tett med teamet ditt, samt jobbe tverrfaglig med ulike oppgaver. I tillegg til en spennende jobbhverdag, kan vi også friste med sosialt opplegg med hyggelige kollegaer.

 • 20% stilling gjennom skoleåret med oppstart september 2022.
 • Tripletex vil ta inn en gruppe med IT-studenter som vil bli fordelt på flere team med ulike prosjekter.
 • Du vil samarbeide med andre utviklere og designere, og skape deg et godt nettverk
 • Du vil få jevnlig oppfølging og faglig veiledning fra Tripletex' utviklere gjennom hele perioden
 • Arbeidsoppgavene vil ha frontend- og fullstackfokus hvor du blant annet vil levere fulle features hele veien til produksjon


Vil du ha en faglig utfordrende deltidsjobb og er nysgjerrig på hvordan det er å sette kunnskap ut i praksis? Da er dette muligheten for deg!

Hos Tripletex blir du tilbudt

 • Muligheter for fulltidsjobb for studenter etter avsluttet program for den rette kandidaten
 • Forberedende kurs innen webutvikling og de ulike teknologiene ved oppstart
 • Faglige utfordringer i et miljø med høy teknisk kompetanse
 • Flotte lokaler sentralt på Skøyen

Vi søker deg som

 • Er student innen IT på bachelor- eller masternivå
 • Gjerne har erfaring med teknologier som Java, React, HTML, CSS, JavaScript som Tripletex bruker i dag. Samtidig er det ikke et krav til bestemte teknologier, da vi tilbyr forberedende kurs
 • Liker å utforske nye teknologier på egenhånd og har gjerne egne prosjekter du ønsker å dele med oss
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Som person er du

Du drømmer om å jobbe som utvikler, og elsker å boltre deg i nye konsepter og teknologier, samtidig som du evner å sette brukervennlighet og kunden først. Du trives med å samarbeide i team i tillegg til å drive eget arbeid fremover.

 • Ansvarsfull - du tar eierskap for ditt arbeid og ser det felles målet
 • Løsningsorientert - du evner å bruke teknologi til å skape gode løsninger for brukere
 • Samarbeidsvillig - du trives å jobbe sammen med andre og skape resultater sammen


Vi vil gjerne bli bedre kjent med prosjektene dine, så legg ved link til din Github-konto eller tilsvarende, samt vitnemål i din søknad/CV.

Annen informasjon

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Tripletex har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Søknadsfrist: 24.05.2022

Informasjon om bedriften

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter. Tripletex er født i skyen og med 70.000 kunder og 300 000 brukere har vi klart å skape bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem. Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass! Vi vokser og nå søker vi enda flere flinke folk som kan være med på laget!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen