Vil du jobbe med IT-support hos fremtidsrettet selskap i vekst?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en kompetent og nysgjerrig IT-entusiast? Ønsker du å jobbe med moderne, meningsfylt teknologi hos et selskap som genuint investerer i sine ansatte? Da er Embriq riktige stedet for deg!

Informasjon om stillingen

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, IoT-teknologi og konsulenttjenester. De har som mål om å optimalisere kundenes hverdag og har posisjonert seg sterkt med sin høye kompetanse og utvikling av blant annet green-tech.

I samarbeid med Academic Work søker Embriq nå en IT-konsulent til 2. linje support. Som IT-konsulent vil du jobbe on-site hos Embriq sin kunde og du vil blant annet gjøre feilsøk og retting, bidra i interne prosjekter og yte support på møterom og AV-utstyr. Her er hvordan en av dagens on-site konsulent beskriver sin hverdag:

«Sammen med mine kollegaer som sitter i Embriqs driftssenter hjelper jeg kunden med alt som måtte dukke opp av utfordringer innen nettverk, feil på klienter og AV-utstyr. Office 365 og PowerShell scripting er det mye av om dagen. Det siste året har vært veldig spesielt med både flytting og Covid19; vi har både hjulpet denne kunden med å komme på plass i nye lokaler – samtidig som vi har sørget for at de ansatte kan jobbe helt andre steder. Kunden er veldig fornøyd, og det er veldig hyggelig – fornøyde brukere gjør meg happy sier Souhaila med et stort smil»

Embriq støtter deres ansattes karriereutvikling og heier på gode ideer og initiativer. De lever etter sine verdier; Grit, Curious og Unified. Les mer om dette her!

Du blir tilbudt

 • Jobb i et fremtidsrettet selskap med fokus på digitalisering, automatisering og fremfor alt det grønne skiftet og bærekraft
 • God opplæring gjennom overlevering og oppfølging av 2.linje servicedesk som allerede kjenner kunden
 • En selvstendig rolle der du tidlig kan ta ansvar og få utfordringer, med et solid IT-team og supportdesk i ryggen
 • Mulighet for fast ansettelse
 • Å delta i Embriqs vekstreise; dette tar med seg mulighet for utvikling i kompetanse og karriere – det er mange historier om karrieresteg internt i Embriq


Se mer om muligheter hos Embriq her:

Arbeidsoppgaver

 • Yte god service mot Embriqs kunde
 • Teknisk support og oppfølging 2. linje
 • Feilsøking og feilretting
 • Administrasjon av IT-systemer
 • Dokumentasjon og veiledninger
 • Andre ad-hoc henvendelser

Vi søker deg som

 • Har fagbrev eller høyere utdanning innen IT
 • Minimum to års erfaring fra IT-drift eller support
 • Kan Azure, Modern Workplace og Microsoft 365
 • Har førerkort og tilgang på egen bil

Som person er du

 • Samarbeidsvillig
 • Initiativrik
 • Selvstendig
 • Serviceorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 % engasjement hos Embriq
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Embriq har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. De leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft.

Hos Embriq finner du over 220 dyktige og dedikerte ansatte som betjener mer enn 200 kunder i Norden, som alle leverer samfunnskritiske tjenester innen bransjer som energi, produksjon, retail og andre datadrevne bransjer. Embriq har hovedkontor i Oslo og virksomhet over hele Norden.

De jobber innen forretningsområdene; IT Managed Services, Software and Services, og IT Consulting. Embriq har særlig fokus på «Sustainability from IT» og leverer teknologi og tjenester som bidrar til reell bærekraft til energibransjen, men også Retail og Industri.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen