Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

På utkikk etter en fleksibel hverdag med tekniske utfordringer? Da ser vi etter deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nysgjerrig på tekniske verktøy som Kubernetes, Docker og Prometheus? Start din karriere i Manag-E og lær deg å løse tekniske problemer på stadig mer innovative og effektive måter!

Informasjon om stillingen

Manag-E Nordic leverer og tilpasser SaaS-tjenester til bedriftsmarkedet i Norden. Våre produkter og metoder er basert på Open Groups IT4IT referansearkitektur, og ITIL rammeverket for IT Service Management.

Som Driftsingeniør hos Manag-E vil du jobbe med å drifte og vedlikeholde våre plattformer både som skytjeneste og installert i våre kunders egne driftsmiljøer. Du vil høre til et mindre team som samarbeider for å opprettholde oppetiden. For å lykkes hos oss ser vi etter deg som trives med reaktivt arbeid, og som er fleksibel og løsningsorientert også når det står på. Vi jobber sammen som et team og har gjennom tiden bygget opp en avdeling med lave skuldre, mye humor, godt samhold og ikke minst smidig problemløsning.

Din hverdag hos oss vil innebære blant annet:

 • Utøve førstelinje støtte for Manag-Es driftskunder, initiert fra kunden (kontakt via telefon, epost eller Service Management verktøy) eller fra internt personell
 • Utøve driftsoppgaver i henhold til instruks, inklusive programvareoppgraderinger, start/stopp av programvarekomponenter, etc.
 • Logge saker i relevante interne eller leverandørers verktøy, med riktig dokumentasjon og på relevant språk (norsk eller engelsk)
 • Sørge for at saker blir fulgt opp, overfor kunder, leverandører og eventuelt internt personell
 • Bidra til at selskapet leverer sine driftstjenester i henhold til inngåtte avtaler og forpliktelser
 • Delta i Manag-Es vaktordning for drift og support
 • Kjøre ukentlige sikkerhetstester


Hvorfor jobbe hos Manag-E?

Hos oss får du brune deg på en rekke spennende nye teknologier. Vi ser for oss at du er nysgjerrig rundt ny teknologi, og leken når det gjelder å effektivisere problemløsningsmetoder smidighetsprosesser. Du vil bli godt kjent med tekniske verktøy som Kubernetes, Docker, Prometheus, Container, Linux. Du vil også lære mye om data- og informasjonssikkerhet og integrasjoner.

 • Flexitid – det er viktig for oss at du opprettholder en god work/life/balance, og vi tilrettelegger for at du kan jobbe slik du jobber best
 • Arbeidsmiljø – Ta del i et arbeidsmiljø hvor vi operer som et team med frihet under ansvar
 • Svært gode pensjon- og forsikringsordninger
 • Arbeidssted i Asker, sentral beliggenhet i moderne lokaler med gode kollektivtilbud
 • Varierte arbeidsoppgaver i et moderne driftsmiljø
 • Grundig opplæring og en personlig utviklingsplan flere interne karrieremuligheter

Vi søker deg som

 • Er nyutdannet innen et IT eller gjennom fullført IKT fagbrev
 • Har erfaring med å jobbe i Linux
 • Er nysgjerrig rundt ny teknologi og har god teknisk innsikt
 • Kan kommunisere på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Løsningsorientert
 • Initiativrik
 • Selvstendig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling hos Manag-E
 • Plassering: Asker, med tilgang til gode kollektivtilbud
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. XX har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Hos oss har vi ekspertkompetanse på programvare for IT-drift og support, automatisering av forretningsprosesser, saksoppfølging innen ITSM og ESM, Facility Management, HR og administrasjon, tjenestekataloger og mer. Manag-E har siden starten i 1999 hatt spesialisert kompetanse på programvare fra Hewlett-Packard (senere HPE Software, som er blitt fusjonert inn i Micro Focus). Manag-E har konsulenter og driftspersonell med høy kompetanse og er aktive med å utvikle våre medarbeidere gjennom kurs og sertifiseringer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen