Kø koordinator/Rådgiver

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.05.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner
Sykehuspartner søker en kø koordinator/rådgiver til avdeling Arbeidsflate. Denne avdelingen har ansvaret for all sentralisert drift av klienter, Citrix-produkter, IWC, utskrift- skanning, tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen i Helse Sør-Øst.

Avdelingen forvalter Norges største klientpark og har ansvaret for en av Nord-Europas største Citrixfarmer. Arbeidsflatestøtte har ansvaret for å løse incidents i 2.linje support, støtte faggruppene i avdeling Arbeidsflate, samt bidra til problemløsning for Sykehuspartners kunder.

Vi ønsker en løsningsorientert person med kompetanse innen ett eller flere av følgende områder: erfaring fra brukerstøtte; kjennskap til IKT driftsoppgaver; Windows OS – klienter: Windows server: Citrix; SCCM; AppV; IWC og sentraliserte print- skannløsninger.

Kø koordinator/rådgiver vil koordinere og fordele incidenter. Vi ønsker å dreie innsatsen mer mot analyse av rot årsaker og finne mønstre i incident beholdningen. Dette vil i sin tur ta ned inngangen og frigjøre tid til å støtte fagseksjonene med løsningsarbeid. Du vil bli en del av et stort fagmiljø og stillingen kan i stor grad formes rundt forebyggende arbeid.

Arbeidssted kan være Oslo, Gjøvik, Porsgrunn eller Grimstad. Skriv i søknaden hvilket arbeidssted du foretrekker.

Arbeidsoppgaver

 • Være kontaktpunktet for Arbeidsflate med saksløsning
 • Bidra til å løse incidents i samarbeid med 2.linje support og faggruppene i avdeling Arbeidsflate
 • Problemløsning for Sykehuspartners kunder
 • Jobbe med ITIL-prosessen

Kvalifikasjoner

 • ITIL Sertifisering
 • Det er fordel om du har erfaring fra større IT miljø
 • Kompetanse innenfor avansert brukerstøtte og kjennskap til IKT driftsoppgaver
 • Kompetanse innen ett eller flere av følgende områder; Windows OS – klienter, Windows server, Citrix, SCCM, AppV, IWC og sentraliserte print- og skannløsninger

Personlige egenskaper

 • Kunde- og serviceinnstilt
 • Evne til å jobbe etter tidsfrister
 • God evne til problemløsning
 • Lærevillig
 • Gode samarbeidsevner, fleksibilitet
 • God fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

 • Sterkt faglig miljø
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Dyktige medarbeidere
 • Godt arbeidsmiljø
 • Lønn etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Anne Cicilie Berg
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
419 01 788
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen