Vi søker utvikler på deltid til Enable!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.05.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å kickstarte din utviklerkarriere i en spennende deltidsjobb? Elsker du å utvikle gode og brukervennlige løsninger? Da kan du være Enables nye tidstyvbekjemer!

Informasjon om stillingen

Hos Enable vil du inngå i et team med spisskompetanse innenfor installasjon/oppgradering, konfigurering av løsninger og utvikling på Microsoft 365 og SharePoint. Du vil få muligheten til å jobbe med frontendutvikling i samarbeid med dyktige kollegaer i prosjektbaserte og tverrfaglige team.

Hos oss vil du få en god introduksjon og vil hele veien få støtte gjennom en egen kontaktperson. Vi ønsker å bygge din kompetanse, og håper samtidig du også kan tilføre oss kompetanse.

Arbeidsopgaver innebærer blant annet:

I rollen som tidstyvbekjemer hos Enable vil du primært jobbe med utvikling av apper i Teams. Våre apper inkluderer blant annet løsninger for årshjul, arkivering, møteadministrasjon, CRM og LMS.

Dine arbeidsoppgaver innebærer blant annet:

 • Frontendutvikling
 • Ta del i kreative prosjekter
 • Videreutvikling og optimalisering av løpende prosjekter og eksisterende løsninger

Vi søker deg som

 • Studerer innenfor IT
 • Har erfaring med bruken av React og TypeScript
 • Har kjennskap til teknologier som Node.js, GitHub og NoSQL
 • Med fordel kjenner til Azure og Teams


Videre så ser vi etter deg som har et brennende engasjement for utvikling og elsker å bidra til felleskapet. Du legger ned en innsats for å skape gode samarbeid samtidig som du selvstendig sørger for egen utvikling. Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt.

Annen informasjon:

 • Oppstart: August 2022
 • Arbeidsomfang: Deltid, med fleksibilitet i arbeidsmengde
 • Plassering: Klæbuveien 194
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Enable har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work og skal rettes til silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 31. mai 2022

Informasjon om bedriften

Helter i kampenmot tidstyvene - det er Enable!

Enable er et konsulentselskap tilknyttet informasjonsteknologi. Vi har som visjon å være kundens helter i kampen mot tidstyvene og ønsker å være med å skape kundens egne helter. Med høy produktkvalitet og kompetanse gir Enable våre kunder gode og lønnsomme løsninger. Her vil du bli en del av et fagmiljø med engasjerte medarbeidere som har stort fokus på kompetanseheving og kultur.

Hos Enable er vi opptatt av å være ledende på kultur og arbeidsmiljø. For å opprettholde det gode arbeidsmiljøet arrangeres det jevnlig sosiale sammenkomster, og det settes av mye ressurser til kompetanseheving gjennom kursing, sertifisering, konferanser og andre aktiviteter.

Når tidstyvene er borte, blir det mer tid igjen til de oppgavene som løser problemer, og som fører oss nærmere målene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen