Consultant Associate - Customer Reporting

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
21.05.2022
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å ta kunnskapen din til nye høyder og fordype deg i et eget fagfelt i vårt internasjonale Konsulent-team? Er du i startfasen av din karriere og savner mer frihet, ansvar og muligheten til å påvirke organisasjonen? Da har du kommet til rett sted. Nå søker vi en ambisiøs og fremoverlent kollega som har lyst til å bli en del av et ekspertteam for et helt nytt satsningsområde i 24SevenOffice med et stort potensiale!


“For deg som er så heldig å få jobben, kan du glede deg til å få ansvaret sammen med oss for et helt nytt satsningsområde med stort potensiale. Når du implementerer og optimaliserer rapporteringsfunksjonen for våre kunder, gir du dem en løsning som hjelper de å ta de riktige beslutningene for sin bedrift. Du får fordypet deg i et verdiskapende produkt som du merker at kunden blir veldig fornøyd med og engasjert av å bruke. Samtidig som du har hovedfokus på vår rapporteringsfunksjon, vil du også få mulighet til å lære deg alle modulene og helheten i 24SevenOffice sin løsning. Du blir en del av vår internasjonal organisasjon med over 200 ansatte - sammen er vi på full fart ut i den store verden og vi gleder oss til å få deg som kollega!”


Steve Cole, Product Owner Rapportering


Vi kan blant annet tilby:

·        Kolleger med høye ambisjoner og mye driv. Vår kultur kjennetegnes av tillit, modighet og nysgjerrighet. Vi jobber hardt og vi har det veldig gøy på veien!

·        Høy grad av fleksibilitet og tillit innenfor ditt ansvarsområde som Consultant Associate.

·        Tilgang til et stort nettverk av kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. Hos oss vil du sanke verdifull erfaring innen teknologi, business og organisasjonsbygging. Vi har en herlig grunder-spirit og vi er ikke redd for å være først ute med å teste nye idéer i praksis for å skape suksess.

·        Oslos råeste kontorplass. Bli med oss å flytte inn i “slottet bak slottet” i september 2022:https://r8property.no/projects/inkognito-park

·        Muligheten til å jobbe i en suksessfull bedrift i kraftig vekst. Vi er 200 ansatte som jobber i 24SevenOffice-familien og vi har store ambisjoner for fremtiden.

·        Ønsker du å jobbe et par dager fra Maldivene eller Lofoten? Ingen problem - vi er godt rustet til remote arbeid og alt du trenger for å gjøre jobben din er en PC og internett.

 

Ditt ansvar som Consultant Associate - Customer Reporting i 24SevenOffice vil være å:

·        Ha ansvar for å implementere og optimale Prisolve (vår rapporteringsløsning) til våre kunder

·        Spille produktet bedre gjennom din nysgjerrighet og godt internt samarbeid

·        Ta eierskap til Best Practice bruk av Prisolve sammen med dine kolleger og lage kravspekker for Sales og Customer Success Teamet, samt være en støttespiller for organisasjonen på området rapportering i 24SevenOffice

·        Bygge kunnskap og kompetanse om 24SevenOffice sine løsninger og ta et aktivt ansvar for egen læring

·        Bidra positivt til vår kultur og å skape promotører internt og eksternt


Vi søker deg som:

·        Har gjennomført en bachelorgrad eller mastergrad. Det er en fordel men ikke et krav at graden din er satt sammen av fag som er relevant for oss og vi ser det som et stort pluss at du har en regnskapsbakgrunn fra ditt studium

·        Har hatt en deltidsjobb eller fulltidsjobb der du har jobbet med økonomistyring - nå ønsker du deg inn i en mer dynamisk hverdag med bredere ansvar og mer frihet

·        Har god formidlingsevne på norsk eller svensk, og er trygg på å bruke engelsk som arbeidsspråk

 

Som person er du selvstendig og målrettet. Du oppleves som trygg og strukturert i din kommunikasjon og trigges av mye ansvar og ekspert-rollen. Du er en god lagspiller som er fleksibel i møte med ulike personer og situasjoner. Du kjenner deg igjen i og ønsker å bidra til kulturen vår som preges av tillit, nysgjerrighet og modighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen