Customer Marketing Manager

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.05.2022
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å skape vekst og suksess hos våre eksisterende kunder gjennom bredt spillerom og ditt business mindset? Har du studert Markedsføring og er klar for det neste steget i din karriere der du får ansvar for å lede Marketing-aktivitetene inn mot våre eksisterende kunder som en del av vårt internasjonale Customer Success-team? Vi er klare for å gi denne karrieremuligheten til deg som vil skape resultater i verdensklasse sammen med oss!


“Før jeg startet som CSO i 24Sevenoffice ledet jeg hurtigvoksende tech selskaper som bl.a Workday og Visma. 24SevenOffice er et selskap som er helt annerledes på grunn av den unike innovasjonsplattformen og hvor energien og utfordrer-genene fortsatt er med i selskapet.Vi var først i Europa i skyen, først i Norden på kunstig intelligens og nå først i Verden på helintegrert karbonregnskap. Ikke dårlig av et norsk IT selskap! Det beste med oss er at vi er en “alt i ett”-løsning. En helintegrert løsning med samme brukergrensesnitt, samme pålogging og all data samlet på et sted. Samtidig er vi den mest åpne leverandøren med et enormt økosystem. Dette gir kundene ekstraordinære muligheter til å styre selskapet sitt i sanntid og bruke sine egne data. Dette er en forutsetning for å bli datadrevet i fremtiden og styrke sin fremtidige konkurransekraft. Vi ansetter de beste og mest engasjerte kollegene og sammen bygger vi kundeopplevelser i verdensklasse. Vi tror på kontinuerlig læring, teamspirit og ha det gøy på jobben!”

Bård Kristensen, CSO i 24SevenOffice Group


For å støtte våre ambisiøse planer om vekst søker vi nå en talentfull kollega som har ansvar for marketing aktiviteter - hands-on - som en del av vårt Customer Success Team. For å lykkes med våre mål har vi troen på at deler av våre markedsaktiviteter må være tett på våre kunder og partneres behov. Og hva er vel bedre enn at du får innsikt og forståelse for målgruppen, ved å være en del av teamet som har kundenes suksess som fokus hver eneste dag? Samtidig som du blir en del av teamet er det naturlig at du sparrer tett med Marketing-teamet på sikt - som vi i dag er i ferd med å bygge. Fordi vi ikke har et Marketing-team i dag er dette en unik mulighet for rett kandidat, til å ta lead innen ditt fagområde, påvirke måten vi jobber i dag og få en attraktiv rolle for fremtiden.


Det finnes mange fordeler ved å bli en del av 24SevenOffice-familien.


Vi kan blant annet tilby:

 • 200 kolleger med høye ambisjoner og mye driv. Vår kultur kjennetegnes av tillit, modighet og nysgjerrighet. Vi jobber hardt og vi har det veldig gøy på veien!

 • Meget gode karrieremuligheter - som vi gleder oss til å fortelle deg mer om når vi møtes til intervju.

 • Oslos råeste kontorplass. Bli med oss å flytte inn i “slottet bak slottet” i september 2022:https://r8property.no/projects/inkognito-park

 • En internasjonal organisasjon med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA - bli med oss inn i nye markeder internasjonalt!


Ditt ansvar:

 • Sette deg godt inn i det vi leverer av verdi for kundene våre og hvem våre kunder er og skal være i tiden fremover.

 • Ta lead på alle markedsaktiviteter inn mot våre eksisterende kunder fra et Customer Success-perspektiv. Her er det store muligheter for bredt spillerom, påvirkning og innovasjon for fremtiden! Vi vil at du skal bli kjent med hvem vi er og gjennom din kunnskap og driv ta oss til nye høyder!

 • Følge opp og utvikle de aktivitetene vi allerede er godt i gang med og har skapt suksess med - samt gå i front for å måle, justere og optimalisere gjennom innsikt i tallene og hva som funker og ikke.

 • Samarbeide tett med teamet, Partner-avdelingen og nøkkelpersoner i 24SevenOffice-organisasjonen internasjonalt.

 • Være åpen og fleksibel for at veien blir til mens vi går og være åpen for å bidra i en dynamisk rolle i organisasjonen.


Hvem er du:

 • Du er nyutdannet innen Marketing eller ferdigstiller ditt studium før august 2022.

 • Du har hatt en relevant deltidsjobb eller fulltidsjobb så langt i din karriere. Relevant deltidsjobb for oss er at du har hatt ansvar for systematisk arbeid med å skape suksess og engasjement hos nye og eksisterende kunder gjennom markedsaktiviteter.

 • Du er en dyktig formidler i norsk skriftlig og engelsk skriftlig. Samtidig har du et business mindset og er en pådriver av å skape gode måleverktøy for å følge opp og justere aktivitetene dine. Vi er et tech-selskap som heier på smarte løsninger og automatisering - så vi håper og tror at du kan bidra til nye, smarte måter å jobbe på.Som person er du proaktiv og selvgående og er flink til å drive dine prosjekter igjennom fra idé til gjennomføring og oppfølging av resultatene. Du er nysgjerrig av natur og vil trives og trigges av å få ansvar for et helt eget fagområde i 24SevenOffice. Du er kommunikativt dyktig, da denne rollen innebærer at du tar lead på aktiviteter og skaper innhold som engasjerer. Du brenner for å fordype deg i ny teknologi og har et business mindset. Sammen med oss vil du leve ut verdiene tillit, modig og nysgjerrg og du er klar for en karrieremulighet!


Spørsmål rettes til

Børge Solberg
tlf: 98420419

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen