Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Senior Sales Executive - Enterprise Sales

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å være med på å lede vår internasjonale Enterprise-satsning? Har du lykkes meget godt med salg av skybaserte løsninger og å skape vekst og verdi for dine kunder for fremtiden? Savner du mer ansvar, mulighet for påvirkning og en dynamisk kultur der du “er der det skjer”? Nå søker vi deg som brenner for å ta komplekse organisasjonen til nye høyder, elsker å utvikles og har lyst til å skape internasjonal suksess sammen med oss!

 

“Før jeg startet som CSO i 24Sevenoffice ledet jeg hurtigvoksende tech selskaper som bl.a Workday og Visma. 24SevenOffice er et selskap som er helt annerledes på grunn av den unike innovasjonsplattformen og hvor energien og utfordrer-genene fortsatt er med i selskapet.Vi var først i Europa i skyen, først i Norden på kunstig intelligens og nå først i Verden på helintegrert karbonregnskap. Ikke dårlig av et norsk IT selskap! Det beste med oss er at vi er en “alt i ett”-løsning. En helintegrert løsning med samme brukergrensesnitt, samme pålogging og all data samlet på et sted. Samtidig er vi den mest åpne leverandøren med et enormt økosystem. Dette gir kundene ekstraordinære muligheter til å styre selskapet sitt i sanntid og bruke sine egne data. Dette er en forutsetning for å bli datadrevet i fremtiden og styrke sin fremtidige konkurransekraft. Vi ansetter de beste og mest engasjerte kollegene og sammen bygger vi kundeopplevelser i verdensklasse. Vi tror på kontinuerlig læring, teamspirit og ha det gøy på jobben!”

Bård Kristensen, CSO i 24SevenOffice Group


Vi kan blant annet tilby:

 • Kolleger med høye ambisjoner og mye driv. Vår kultur kjennetegnes av tillit, modighet og nysgjerrighet. Vi jobber hardt og vi har det veldig gøy på veien!

 • Meget gode provisjonsordninger - som vi gleder oss til å fortelle deg mer om når vi møtes til intervju.

 • Oslos råeste kontorplass. Bli med oss å flytte inn i “slottet bak slottet” i september 2022:https://r8property.no/projects/inkognito-park

 • En internasjonal organisasjon med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA - bli med oss inn i nye markeder internasjonalt!

24SevenOffice-familien består i dag av 200 dyktige kolleger internasjonalt - og vi er på full fart ut i den store verden. Salgsavdelingen vår består i dag av 22 kolleger internasjonalt, hvor 17 av våre kolleger har base i Norge. For å støtte våre ambisiøse planer for vekst innen Enterprise segmenter (som vi definerer som bedrifter med 50 ansatte eller flere) ser vi etter flere kolleger som har lyst til å lede an med et rendyrket fokus på Enterprise Sales.


“Jag har arbetat med försäljning inom IT branschen sedan 2016 med fokus ERP och kompletterande affärssystems tjänster from 2018 och framåt.Något jag imponerades av redan innan jag valde att satsa på 24SevenOffice var spännvidden i systemet. Många bolag använder idag alldeles för många olika system, man köper in så många system att vissa av dem till och med hamnar på “hyllan” och aldrig används, fast man betalat dyra pengar för implementation. 24SevenOffice ERP innehåller alla delar som ett seriöst och växande bolag behöver. Vi har en familjär kultur där man får utrymme att vara med o påverka på alla plan vilket jag uppskattar, ingen fråga är för liten eller för stor och medarbetarna behandlar varandra med ömsesidig respekt. Man är sammansvetsade team som har kul både på och utanför arbetsplatsen.”

Andreas Lander, Sales Enterprise- teamet siden februar 2022


Ditt ansvar:

 • Ta eierskap til Enterprise-segmentet innen Salg i 24SevenOffice - der du bruker din erfaring og kreativitet til å skape new business innen segmentet og vokser deg inn i en ekspertrolle i organisasjonen. Du er også med på å bidra til hvordan vår salgsstrategi skal se ut i fremtiden.

 • Skape strategiske prospekteringsplaner for oppfølging av Enterprise-salgsleads i tett samarbeid med Markedsavdelingen og andre relevante samspillsoner i 24SevenOffice-organisasjonen.

 • Ta lead på hele salgsprosessen fra A-Å der du inkluderer relevante kolleger internt i 24SevenOffice-organisasjonen som utgjør et eget Enterprise-team på tvers av avdelinger.

 • Samarbeide tett med vår CSO, Management-teamet og Sales for sparring og utvikling av Best Practice.Vi søker deg som:

“Når vi ser etter nye talenter så er attitude det aller viktigste. Teknologi kan kopieres men kultur er selve ryggraden som vi bygger kundenes suksess på.”

 • Du har skapt strålende salgsresultater innen salg av skybaserte løsninger til dine kunder så langt i karrieren og er meget god til å få potensielle kunder med på en felles visjon for fremtiden som gir vekst og suksess. Til denne rollen ser vi etter deg som har lykkes med denne formen for salg i minimum 5 år.

 • Du har fullført en bachelorgrad eller mastergrad - gjerne innenfor et relevant fagområde, men dette er ikke et krav.

 • Du er en meget dyktig kommunikatør i norsk og engelsk.


Som person har du en sterk drivkraft for å lykkes med de målene du har satt. Du har et sunt konkurranseinstinkt og har høye ambisjoner for deg selv. Du er en naturlig lagspiller, som er flink til å involvere de rundt deg og skape aktive promotører internt og eksternt. Du har et stort engasjement for å skape vekst og suksess for kundene og vil trives meget godt med å ta lead for et eget satsningsområde - med store muligheter for påvirkning. Du kjenner deg igjen i våre verdier: tillit, modig og nysgjerrig.


Spørsmål rettes til

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen