Integrasjonsutvikler

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo, Porsgrunn, Fredrikstad eller Gjøvik
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.06.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Bli kjent med Sykehuspartner HF

Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye og moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier, sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag for å nevne noe. 

Vi i Sykehuspartner spiller en sentral rolle i dette arbeidet. Sykehuspartner har stort fagmiljø rundt Integrasjon med kompetente ansatte som brenner for faget sitt. Vi søker etter deg som vil jobbe med modernisering, digitalisering og forbedring av hverdagen til helsepersonellet i Helse Sør-Øst og til pasientene vi har ansvar for. 

Avdelingen Integrasjon og samhandling har svært stor etterspørsel etter sine tjenester og søker etter flere kolleger. Avdelingen deltar tungt inn i store moderniserings og –digitaliseringsprosjekter og vi søker de som er motivert for å utgjøre en forskjell for livsviktig IKT i spesialisthelsetjenesten.

I avdelingen vil du bidra til å utvikle integrasjonsløsninger mellom ulike fagsystemer både internt i et helseforetak og ut mot eksterne kommunikasjonspartnere. I rollen som utvikler vil du få mulighet til å jobbe med moderne IT infrastruktur og skyløsninger, du vil også få anledning til å utvikle din faglige kompetanse og vil delta i spennende prosjekter for å forme og utvikle viktige og kritiske integrasjonsløsninger for Helse Sør-Øst.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet og intervjuet fortløpende. Oppstartsdato kan avtales.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle nye integrasjonsløsninger
 • Kontinuerlig forbedring av eksisterende integrasjonsløsninger
 • Feilsøke, retting og produksjonssetting av kildekode
 • Bidra i tekniske diskusjoner 

Kvalifikasjoner

 • Kompetanse på .Net utvikling (C#) i Visual Studio
 • Erfaring med Microsoft Biztalk server og Azure DevOps
 • Erfaring med WCF, REST, JSON, API
 • Kjennskap til Docker,  Kubernetes og API Management kan være en fordel

Personlige egenskaper

 • Strukturert, proaktiv og løsningsorientert
 • Målrettet, selvgående og ansvarsfull
 • Jobber godt selvstendig, men vel så godt i team.
 • Har stort engasjement for IKT i helsetjenesten
 • Evne til å tilegne deg ny og oppdatert kompetanse i takt med utviklingen innenfor fagfelt.

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver, innen framtidsrettet teknologi
 • En spennende stilling i et hyggelig og faglig utfordrende kompetansemiljø
 • Mulighet for å være med og utvikle fagområdet og egen stilling
 • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet til delvis bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Arbeidssted: Oslo, Porsgrunn, Fredrikstad eller Gjøvik
 • Noe reisevirksomhet må påregnes


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Bjørnar Hamre
Stillingstittel
Enhetsleder
Telefon
410 02 947
Kontaktperson
Karsten Karlsen
Stillingstittel
Fagansvarlig
Telefon
975 21 632


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen